Про те, як змінився Воробус, секс із довідкою та посівання - Блог про Львів

Про те, як змінився Воробус, секс із довідкою та посівання

Згода на секс

Отже, після вихідних ваш автор повертається на роботу. Хоча, це ще як сказати після вихідних. Навіть у не робочі дні стараюся радувати наших читачів новими публікаціями.

Тому, вже зараз нова порція філософії. А чому б і ні?

Сьогодні свято Василя, Старий Новий рік. Пригадую колись я ходив посівати. Були часи нормально так насівав. Цього ж року лише посівав на роботі. Нічого не заробив, але, сподіваюся, співробітникам настрій підняв.

Хоча, цілком ймовірно, що після обіду доведеться ще раз посівати. Одна поважна людина запросила вашого автора на свято коляди у дуже цікаве місто. Подивимося як там працюють і як колядують. Чи зуміє хтось переколядувати вашого автора. При такій погоді ще треба заїхати.

Наперед нічого казати не буду. Якщо все вдасться, то можливо завтра розповім.

Ну, і власне по погоду. Мене бісить мороз, але ще більше мене бісить відлига. Уявіть собі, нападало снігу, а тепер це все топиться. На вулицю виходити не бажано. Переважно так і робитиму. А ще зрозумів, що пора задуматися над купівлею автомобіля, бо з нашим транспортом інколи треба їхати під дня з одного кінця міста в інший.

Закон, що не дає спокою

Ніколи б не міг подумати, що мій пост набере такого розголосу. Достатньо того, що даний пост прочитало дуже багато людей, так вони ще й почали це все коментувати як на ресурсі, так і у приватних повідомленнях.

Також читайте:   Про приїзд друга дитинства, візит до Колочави та хороший настрій

Ой, і насміявся ваш покірний. Спеціально імен вказувати не буду, але кілька розмов розповім.

Для прикладу, одна дівчина мені сказала, що тепер її не можна навіть цілувати. Поки не маєш довідки – нічого не буде. Не знаю чи це вона сказала серйозно, але треба перевірити. Перевірив, нічого подібного.

Ще одна написала що «Ігоре, це все фігня, навпаки закони є для того, щоб їх порушувати». Знаючи її, думаю вона сказала правду.

Взагалі, тема сексу з довідкою веселить кожного дня. А які меми люди придумали. Це треба бачити.

Класна пісня

Йшов сьогодні на роботу почув нову пісню, запам’яталася. Це щось на рівні «Фантастичної жінки». Хоча, на днях побачу чи це так чи ні.

Святкування Старого Нового року

Можливо це може здатися дивом, але я нічого не святкував. Ще за годину до Нового року ліг спати й спав аж до 6 ранку, поки злісні сусіди мене не збудили.

А ще кажуть мені люди що Воробус змінився. Цікаво як? Може просто поголився чи одяг новий светр?

Хех….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*