Закон про секс. Думка Воробуса

Згода на секс

Вчора про це нововведення говорили хто лише міг. Я спеціально себе відгородив від цієї теми, але десь так і думав що читачі блогу захочуть дізнатися мою думку.

Не важко здогадатися, що мова у наступній публікації піде про зміни до кримінального кодексу України, а точніше про так званий «секс без розписки».

Сьогодні зранку прокинувся, відкриваю пошту й там мене запитує читачка блогу Юлія наступне: «Воробусе, чому ви ще нічого не написали про розписку на секс?».

Прийдеться написати, адже ваш автор переважно завжди відповідає на запитання в рубриці «Запитай у Воробуса».

Отже, що я думаю про розписку на секс? Як на мене, це повний маразм. Я собі не уявляю щоб жінка з чоловіком давали один одному позитивну відповідь на секс, йшли до нотаріуса, все це узгоджували. Якщо ж ні, то жінка може прийти у поліцію й сказати що її домагалися.

Це саме стосується і простих відносин хлопця та дівчини. Зустрічається пара, захотіли зайнятися сексом, все було добре, а наступного дня дівчина каже що хлопець її домагався й силою змусив зайнятися сексом. Ну, що це за маячня? Сказати можна все що хочеш, а чим це все вона чи він підтвердять? Відео нема, синців нема.

Також читайте:   Способи пошуку роботи

Тоді б вже придумали обов’язковий тест на детекторі брехні. Саме там можна глянути що і як було насправді.

А ще ці зміни до закону, на мою думку, роблять все можливе щоб збільшити кількість шахраїв.

Хочете приклад? Будь ласка. Багатий чоловік знайомиться з дівчиною, між ними виникають сексуальні стосунки, а наступного дня дівчина захоче «збрити» у чоловіка гроші. Починається шантаж? Такого не може бути? Ще й як може.

Секс має бути по згоді обидвох партнерів щоб потім ніхто не почав жаліти про те що сталося. І ще, дотримуюся тієї думки, що жінка якщо не хоче «дати» чоловіку, то й не зробить цього навіть після трьох розписок. Ну, що це за такий дитячий садочок?

До речі, кримінальна відповідальність у цьому законі ще та. Штрафи, штрафами, а ось позбавлення волі до двох років – це вже щось не дуже.

Хотілося би почути й вашу точку зору, читачі блогу, по цій темі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Patron 12.01.2019 пише:

    Щоб щось писати про новий закон, може треба його прочитати спочатку Воробусе? 🙂

  2. Arwenita 12.01.2019 пише:

    Згвалтування взагалі довести складно. Чому обов”язково мають бути синці? Наприклад, він погрожував їй ножем чи шантажував (сказав, що викладе в інтернет її фото в стилі ню). В такому разі синців не буде. Припустимо, вона заявить про погрози чи шантаж. А як це можна перевірити? Її слова проти його слів. Одним словом, дуже багато нюансів.

  3. Markus 14.01.2019 пише:

    >Наприклад, він погрожував їй ножем
    Під ножем і розпишеться теж де завгодно

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*