«Галицька здоба» розписала мирову з «CoreValue»

Галицька здоба - CoreValue - 2:2

Сьогодні, 12 лютого, у пропущеному поєдинку дванадцятого туру Гранд Ліги Львова на «Галицьку здобу» очікувало не просте випробування у вигляді «CoreValue», з яким «пекарі», традиційно, грають важко.

Навіть у цьому чемпіонаті у першому колі підопічні Сергія Тригубця поступилися своєму супернику із рахунком – 2:5.

Перед тим, як перейти до огляду гри, кілька слів про вболівальників. Незважаючи на ранній початок гри (8:15), багато фанів «пекарів» відвідали цю гру за що їм велика подяка від команди.

Щодо гри, то розпочали її команди без розвідки. Вже у першій атаці гравець «CoreValue» Орест Патько міг забивати, але воротар «червоно-жовтих» Андрій Жук був на висоті.

Відповідь «Галицької здоби» була миттєвою. Йшла 3-а хвилина гри, коли після штрафного вдало зусилля своїх партнерів замкнув Остап Загоруйко – 1:0.

Тут же Остап міг стати автором результативної передачі, але після удару Олега Панасюка за «CoreValue» зіграв Олексій Зегарчук.

У наступній атаці вже номінальні господарі майдачнику могли зрівнювати рахунок, але за команду Романа Палідовича після удару Тедікова зіграла штанга.

Саме Олександр на початку другої 15-ти хвилинки вирівняв рахунок на табло, пробивши між ніг Андрію Жуку – 1:1.

Також читайте:   Стали відомі дати проведення матчів групового етапу Ліги чемпіонів

На кону було шість балів, тому не дивно, що після того, як рахунок у грі став 1:1, команди більше зосередилися на захисті власних воріт, ніж створювали моменти.

Тим не менше, навіть за такої гри, «CoreValue» вдалося відзначитися вдруге.

Йшла 24-а хвилина гри, коли Олексій Зегарчук знайшов у штрафній «Галицької здоби», той відпасував на Любимира Смагу, який вдало пробив у незахищений кут.

Звичайно, що у плани нашої команди поразка не входила й після декількох невдалих спроб відігратися, «коуч» «Галицької здоби» прийняв рішення випустити п’ятого польового гравця.

Двічі міг забивати Олексій Панасюк, але Олексій Зегарчук зіграв вдало.

Розв’язка в цій грі настала за 4 секунди до завершення гри. Згадуваний вище воротар «CoreValue» зіграв руками за межами майданчику й після розіграшу штрафного врятував «пекарів» від поразки Олег Панасюк.

2:2 – бойова нічия, яка дозволила «Галицькій здобі» знову вийти у лідери чемпіонату. Наша команда випереджає свого основного конкурента у боротьбі за чемпіонство «Бастіон» лише на одне очко.

Склад «Галицької здоби» у сьогоднішній грі: Жук, Миколюк, Яцишин, Загоруйко, Панасюк, Богданов, Сивак, Лещишин, Шуптар

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*