“Крути 1918”

Крути

Черговий день настав і далі обіцяні враження від походу в кіно. Давно я не ходив у кінотеатри Львова.

Чому так? Напевно через брак вільного часу. Але, я завжди казав, кажу і буду казати, що все колись та й завершується. Нічого не буває вічним. У даному випадку моя пауза з кінотеатром.

Окультурення Воробуса розпочалося й розпочав я з кіно. У п’ятницю після роботи вирішив піти з друзями на фільм «Крути 1918», який, до слова, українського виробництва, 2018 року випуску.

Хоча, прем’єра в нашій державі відбулася не так давно, а точніше 7 лютого.

За жанром – це історичний, військовий фільм, драма.

Режисер – Олексій Шапарєв

В головних ролях:

Євген Ламах, Надія Коверська, Андрій Федінчик, Олексій Тритенко, Олександр Піскунов, Дмитро Ступка, Остап Ступка, Наталя Васько, Роман Ясіновський

Сценарій – Констянтин Коновалов

Тривалість – 110 хв.

Вікові обмеження – «12+».

Сюжет:

Не важко здогадатися, що у фільмі розповідається про події, які відбулися у 1918 році під Крутами, як молоді люди загинули за волю нашої країни. Моя вам порада, читачі блогу, перед походом на цей фільм обов’язково прочитайте історичні факти про бій під Крутами. Чому так?

Все просто, у фільмі «Крути-1918» подій настільки багато й так швидко вони відбуваються, що можна заплутатися що тут і як.

Якщо порівняти цей фільм із фільмом «Кіборги», то він останній мені сподобався більше. Хоча, у «Крутах-1918» є своя ізюминка. Знову кохання, знову переживання, знову трагедія в кінці. Військові фільми без цього не обходяться.

Що сподобалося, так це пісня Христини Соловій «Холодно». Вона якраз в тему, дехто із глядачів навіть впустив сльозу. До речі, на фільмі було багато молоді. Радує, що вона цікавиться своїми минулим, предками тощо.

Щодо традиційної оцінки від Воробуса, то фільму «Крути-1918» поставив би балів 7 із 12-ти. Дивитися можна й багато кому воно подобається.

Насамкінець, пропоную переглянути трейлер:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*