Нові види електронних квитків у тролейбусах (трамваях) Львова - Блог про Львів

Нові види електронних квитків у тролейбусах (трамваях) Львова

Нововведення

Сьогодні на нашому блозі головна тема дня – транспорт. Хто читає ресурс про Львів давно, ті знають, що колись я любив як критикувати, так і хвалити транспорт міста.

Часи змінилися і я потрохи відійшов від цієї теми. Та, час лікує і я знову до неї повернувся. Справа у тому, що коли сьогодні їхав у трамваї, то почув розмову людей ніби тепер в електротранспорті міста з’явився новий ви квитків. Зацікавився і по приході додому вирішив дізнатися чи дана інформація відповідає дійсності.

Як вдалося дізнатися вашому автореві, і справді з 1 лютого в електротранспорті нашого міста з’явилися нові види електронних квитків. Наголошую, електронних, адже купити їх у водія неможливо.

Які нові види квитків в електротранспорті?

• півторагодинний електронний абонемент з можливістю пересадки «трамвай-тролейбус», який коштуватиме 5,5 грн;
• денний електронний абонемент «трамвай-тролейбус» за 15 грн;
• триденний електронний абонемент «трамвай-тролейбус» за 40 грн;
• тримісячний електронний абонемент «трамвай-тролейбус» за 420 грн.

Тримісячні абонементи можна придбати через додаток Приват24 та на сайті «Львівелектротрансу», а півторагодинні та денні — спочатку тільки через Приват24. Згодом їх можна буде придбати й на згадуваному вище офіційному сайті.

Також читайте:   Львівська поліція починає штрафувати пішоходів, які порушують правила

Але, і це ще не все. Виявляється – це не остання новинка в електротранспорті нашого міста. Виявляється, з лютого розплатитися за проїзд можна через SMS та bluetooth. За допомогою цих технологій можна придбати разові квитки (пільгові та звичайні), а також про півторагодинні та денні абонементи.

Ваш покірний поки що ще не пробував скористатися цим методом, адже не користується мобільним оператором «Vodafone», але все ще попереду.

Керівники електротранспорту міста обіцяють що з часом буде підписано угоду й з мобільними операторами «Київстар» та «Lifecell».

Як ваш автор відноситься до цих новинок? Лише позитивно. Єдине щоб хотілося аби купити квитки могли й люди, які не мають додатку Приват 24. А якщо у мене картка Райфайзен, то що мені робити? Вішатися?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*