Про Дунаївці, тренування Юрія Цибика та несподіваний сувенір - Блог про Львів

Про Дунаївці, тренування Юрія Цибика та несподіваний сувенір

Літак

Черговий робочий день завершився й вже зараз на наших читачів очікує чергова порція публікацій. Поговорити є про що, але спершу трохи філософії.

Отже, чим зараз живе ваш автор, що бачив цікавого й чим буде жити далі?

Розпочну, мабуть, із поїздки у Дунаївці. Це місто стало такої собі точкою відправлення. Зима минає й Воробус починає подорожувати. Вже незабаром на мене очікує велика кількість подорожей, зустрічей, подій. Не люблю нічого планувати, але березень таки у мене розписаний.

Само собою, що буду ділитися враженнями від усіх подорожей на цьому ресурсі.

Щодо поїздки в Дунаївці, то вона дуже сподобалася. Для себе зрозумів, що, подорожуючи Україною з «Галицькою здобою» (подяка Роману Палідовичу), почав розвиватися не лише як «писака», а й як людина. Маю велику надію, що ми пройдемо далі й поїдемо у не менш цікаві міста.

Футзальна кар’єра

Коли йшов виступати у «Майолу», то задумувався над тим як там мене приймуть, чи матиму ігрову практику, яким буде відношення тренера до мене. Як показали останні тренування, все тут прекрасно, поступово здружився з гравцями цієї команди. Багатьох я знав до цього та й тренування під керівництвом Юрія Цибика мені подобаються.

Також читайте:   21 грудня - кінець світу: як вижити?

Маю велику надію, що завдання на сезон ми таки виконаємо. Про себе скажу, що саме постійних тренувань мені бракує. Вони допомагають рости на завершенні кар’єри. Все-таки, 32 роки – це вже не 19 чи 20-ть. Колись це все завершиться.

Несподіваний сувенір

Сьогодні чисто випадково після роботи зустрів свого сусіда. Поговорили, згадали дитинство, наші минулі подорожі. Незважаючи на досить коротку розмову, стало приємно, коли людина подарувала мені цікавий сувенір. Думаю, хто дружить з Воробусом, ті люди знають, що я колекціоную магніти, різні приколи. Черговим подарунком стало мініатюрне відро.

Що буду з ним робити поки що ще не знаю, але думаю щось та й придумаю.

Вперше в житті

Вже незабаром дещо зроблю вперше в житті. Мандраж є й ще який, але, буду надіятися, що все мине так як треба. Принаймні у кінці тижня сподіваюся що напишу пост про це.

Мотиватори

Є такі люди, які мають на мене вплив. Імен називати не буду, але коли з ними поспілкуюся, то можу змінитися. Хто саме ці люди? Колись відкрию цей секрет.

А ще сьогодні іменини святкують Світлани. Вітаємо їх.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*