Стосунки з дівчиною. Як бути?

Стосунки

Черговий день настав, неділя, класна погода й перед тим як піти гуляти, ваш автор спробує порадувати читачів новими публікаціями.

Перше про що будемо говорити, так це про тему кохання. Вже скоро весна, дівчата почнуть роздягатися, плюс у рубрику «Запитай у Воробуса» надійшов лист від нашого читача Олега.

Далі цитую: «Привіт! Порадьте що робити! Така ситуація: в мене є дівчина, яку я дуже люблю…От ми довго не бачились і я вирішив зробити її подарунок і написав, що хочу фотку із нею…Вона погодилась і мудрувала, що я куплю і ніяк не вгадала. Потім в переписці написала, що має все ,що її треба. Я відповів добре і всерівно хотів зробити сюрприз. Вона пише що я подарю на Валентина її подрузі(вона думає що я її люблю) я сказав шоколадку і що ми просто друзі. Вона каже я кину тобі дещо. Я кажу кидай. Вона кинула фотографії із старшим за себе))) Зразу із запитання “ми хороші?”Розгублений я написав звичайно” Дальше в переписці вона хотіла взнати мої секретики, фотки, але я не кинув. От вона обідилась. На наступний день ми помирились і вона спитала чи хочу я валентинку на Валентина. Я відповів ні і запитав її теж саме-відповідь теж ні. Як ви вважаєте вона любить мене чи того старшого пацана?».

Цікаве запитання, на яке спробую дати вичерпну відповідь.

Також читайте:   Про створення власного клубу. Частина перша

Отже, судячи по тексту вашого листа, Вам та Вашій дівчині не так вже і багато років. Одним словом, думаю, що ще вчитеся у школі, бо коли прочитав цей текст, то зрозумів що бавитеся у дитячий садок.

А що подаруєш ти мені, а що я тобі, а що ти моїй подрузі, а чи ми гарно дивимося разом і так далі.

Взагалі якщо хочеш пробувати будувати стосунки з дівчиною, то краще це робити у реальності, а не через переписку. Плюс треба робити кардинальні кроки на зустріч дівчині, а саме: пробувати запросити її на побачення, запропонувати зустрічатися, говорити як є і так далі.

У дівчат є така фішка, що вони люблять перевіряти сильну половину людства на почуття. Як саме: вони часто кокетнічають, дивляться чи ти ревнуєш чи ні. У випадку зі старшим так може бути. Кинула тобі фото й думає як ти будеш на це все реагувати.

А ще дівчата часто самі не знають чого хочуть. Вони ніби й хочуть бути з тобою й не хочуть. Такий вже світ і так у ньому живе прекрасна половина людства.

На запитання чи любить вона тебе чи не любить? Спробуй просто поігнорити її і за декілька днів дізнаєшся чи ти їй ще цікавий чи ні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*