У Львові вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні - Блог про Львів

У Львові вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Небесна Сотня

Сьогодні, 20 лютого, вся Україна відзначає 5-ту річницю подій Революції Гідності. Так, тих страшних подій, які відбувалися у столиці нашої країни і забрали життя не одного Героя.

Ваш автор спеціально витримав паузу протягом цілого дня щоб ввечері піти швидше з роботи на площу перед пам’ятником Тарасові Шевченкові аби вшанувати пам’ять людей, які загинули за Україну.

Розпочалося все із виконання гімну України. Згодом на сцені перед пам’ятником Кобзареві почали запалювати лампадки й згадувати поіменно 21 Героя із Львівщини. Хоча, молодь тримала на руках портрети близько ста Героїв із цілої України.

До речі, приємно, що саме сьогодні прийшло багато молоді. У минулі роки було більше старших людей. Молодь же повинна пам’ятати своїх Героїв, знати свою історію.

Також читайте:   "Стометрівка" у Львові

Завершилося віче хвилиною мовчання та запаленням Ангела з лампадок. Ваш автор не полінувався залишитися у центрі нашого міста на пів години довше, щоб згодом зробити фото нічного Ангела.

Не обійшлося у день 20 лютого і без негативних моментів. Дивно було бачити як біля пам’ятника Кобзареві вшановують пам’ять Героїв, а 200 метрів збоку людина сидить і товче у барабан. Йому намагалися пояснити що так робити не можна, але безрезультатно.

Вічна пам’ять загиблим за волю нашої країни. Герої не вмирають!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*