Чому ти погано одягаєшся, Воробуса на поле та майбутні вибори

Воробік

Ну, а далі трохи філософії. Як же без неї? Поговорити є про що, ой, є.

Отже, розпочну з того, коли відповім своїм критикам. Останнім часом чую від людей дорікання, що я погано одягаюся. Що мені лише закидали. Це й вуйко з села, і старий дід, і ніби залишився у 80-х і так далі.

Звісно, критика мені лише допомагає розвиватися. Але, цим людям відповім наступним чином: у мене дуже багато одягу, який просто лежить і його колись також треба одягати. Не буду ж кожного дня ходити як Олег Винник. Інколи й треба вдягати якесь лахміття.

Та й якщо я їду кудись на виїзд, то розраховую на важку подорож, добирання додому. Якщо взяти білу сорочку, то в кінці дня з неї нічого не залишиться.

До речі, ще два моменти по цій темі. Є у мене подруга, яка каже що одяг в людині – це не найголовніше. Дякую їй. Другий момент – люди в Європі. Трохи вже поїздив по світу, то ж знаю що там цим не переймаються.

Воробуса на майданчик

Вперше у житті почув з трибун такі заклики. У понеділок, 11 березня, «Майола» проводила свій черговий поєдинок у рамках «Gold Business League» й ваш автор з перших хвилин гри залишився у запасі. До кінця гри мене так і не випустили на паркет палацу спорту «Галичина». Проте, під кінець гри почув з трибун крики «Воробуса на поле». Повеселило, адже подібного ще не чув ніколи.

Також читайте:   Акція “Тиждень без пива”: Воробус на 7-ому дні здався

Бувало казали зняти з гри, але щоб вимагали випустити, то ні.

Нічого, прийде час і ще я гратиму, а поки що, найголовніше аби перемогла команда.

Вибори

Як і у минулі роки ваш автор спробує попрацювати у комісії. Вже зараз міркую, що на мене очікують приколи. Пригадую свого часу мені хотіли дати тягла невідомі люди та й люди зі мною працювали ще ті. Як буде цього разу? Сподіваюся вдасться потрапити у виборчу комісію. Також очікую на приколи під час підрахунку голосів.

Мріяти не шкідливо

Як мені нещодавно казали, цитую: «Ігор, а ти мрій і можливо ці мрії колись здійсняться». Колись дуже хотів полетіти на літаку. Як бачите, все успішно вдалося. Тепер мрії про інше, але з цим трохи важче. Але, на все свій час.

Життя триває, буде новий день, нові пригоди.

До речі, в неділю передають до 17-ти градусів тепла. А чи не відкрити сезон шашликів?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 13.03.2019 пише:

    До речі, в неділю передають до 17-ти градусів тепла. А чи не вдягнути дуже багато одягу, який просто лежить і його колись також треба одягати, який виглядає як лахміття і піти на Олега Винника, при цьому не маючи ніякого представлення хто такий Олег Винник? -_-

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*