У Львові запустили трамвайний маршрут зі Сихова на залізничний вокзал + розклад - Блог про Львів

У Львові запустили трамвайний маршрут зі Сихова на залізничний вокзал + розклад

Трамвай на Сихів

Давно Воробус нічого не писав на тему транспорту. Чому так? Напевно тому, що стараюся якомога менше ним користуватися.

Все-таки, якщо порівняти транспорт у Європі й транспорт у Львові, то починаєш розуміти на скільки років ми відстали у розвитку.

Та, сьогодні так зване «вікно» спробую зачинити.

У день вівторка вашому автору довелося побувати у районі привокзального ринку. Вертався додому й побачив нове для себе. Думав їхати на Сихів маршруткою, аж раптом дивлюся із вокзалу їде трамвай №4.

Спершу не зрозумів що він тут робить, адже трамвай №4 колись їздив за маршрутом вулиця Мушака – вулиця Замарстинівська, але остання закрита на ремонт й маршрут закрили.

Придивився ближче й отетерів. Виявляється трамвай №4 тепер їздить із головного вокзалу на Сихів. Сідаю, людей у салоні не багато. Напевно через те, що багато хто із людей про нього ще не знає.

Почав питати людей відколи старий, новий маршрут їздить за даним маршрутом, на що чую відповідь, починаючи від 5 березня.

Також читайте:   Як зігрітися?

Спеціально засік час скільки треба часу аби добратися із вокзалу на Сихів. Неймовірно, близько 25-ти хвилин. Як на мене, це десь на рівні таксі, за маршрутки вже мовчу.

За такий період часу заїхати на Сихів нереально. Ну, хіба що вночі й то коли на вулицях не буде транспорту.

За яким маршрутом курсує трамвай №4?

Трамвай їде з площі Двірцевої через вулиці Чернівецьку, Городоцьку, площу Кропивницького, вулицю Бандери, Русови, Київську, Котляревського, Нечуя-Левицького, Вітовського, площу Франка, вулицю Франка, Свєнціцького, Стуса та проспект Червоної Калини.

Всього на маршруті є всім вагонів.

До вулиці Франка є велика ймовірність потрапити у затори, далі ж все як на літаку.

Побачимо чи приживеться цей маршрут у Львові й наскільки він буде популярним.

Насамкінець, кидаю розклад руху щоб наші читачі могли орієнтуватися коли починає їздити «четвертий» і який його інтервал руху:

Розклад

Розклад із вокзалу

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*