Чи варто працювати на виборах? - Блог про Львів

Чи варто працювати на виборах?

Вибори-2019

Середа, триває робочий тиждень й поки у мене є вільний час, спробую порадувати наших читачів новими публікаціями.

Само собою, що знову буду говорити про вибори, адже зараз ними всі лише живуть. 21 квітня – другий тур, тому має бути цікаво. Вже зараз мене агітують з різних сторін.

Поки що ж про те, чи варто йти працювати на виборах.

Як завжди, у мене є дві точки зору.

Працювати на виборах – ТАК

По-перше, це чергова нагода заробити. Які суми тут крутяться? Все залежить від кандидатів. Фаворити дають більше, не фаворити – менше. Щодо держави, то вона платить мізер. Це якщо стосується членів виборчої комісії. Якщо ж керівників дільниць, секретарів, то суми значно більші. За спостерігачів не знаю, але менше тисячі точно не заробите.

Тому, якщо є час і можливість, то можна йти працювати.

По-друге, знайомство з новими людьми

Кому бракує адреналіну, нових знайомств, то Вам треба йти на вибори. Познайомитися тут можна як з молоддю, так і старшими людьми. Мене, для прикладу, повеселила історія з однією пані. На першому ж засіданні ДВК вона мене ледь не помножила на нуль, а в кінці виборів сказав, що залюбки зі мною попрацювала ще. Хах, що тут сказати.

По-третє, приколи та пригоди

Такий вже я по житті, що зі мною постійно відбуваються пригоди й не буду заперечувати того факту, що я їх люблю. Вже писав про те, які пригоди були на нашій дільниці. Хтось панікував, хтось злився, а я лише посміхався. Така вже наша доля, а від неї нікуди не втечеш.

Також читайте:   Партія Воробуса йде у парламент

Працювати на виборах – НІ

По-перше, після волевиявлення у Вас буде серйозна втома. Все-таки, працювати добу – це коники з одного матеріалу ліпити. У мене був період, коли я дуже хотів спати. Це зранку після 9 години й ввечері година п’ята. А коли прийшов додому, то взагалі не знав що робиться зі мною. І лише сьогодні прийшов до тями.

По-друге, ви можете зіштовхнутися з різним контингентом людей. Дивно мені було бачити, що багато людей не знають елементарних речей, не можуть самоорганізуватися і так далі. Є й серед них толкові, але не заперечую того факту, що є й такі що зовсім не знають що з ними робиться.

По-третє, суми, які платять не такі вже й великі. Якщо хочете нормально заробити, то треба йти головою комісії, все знати й так далі.

Тому, вибори – це як лотерея. Тут можна й на провокаторів натрапити, й з хорошими людьми познайомитися й, як каже один мій друг, втратити за день 5 років життя.

Голосуємо далі…. Життя триває.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*