Де купити квиток на гру Україна – Сербія? - Блог про Львів

Де купити квиток на гру Україна – Сербія?

Україна - Сербія

А наступний пост буде присвячений майбутнім поєдинкам нашої національної футбольної збірної у відборі на чемпіонат Європи-2020 року.

Хто ще не знає, а 7 та 10 червня підопічні Андрія Шевченка зіграють на стадіоні «Арена Львів» проти Сербії та Люксембургу.

Дивним для мене було бачити той факт, коли відкрили продаж перепусток через Інтернет, що ніхто, нічого не говорив про цю подію. Мені навіть подумалося, що на цих матчах не буде аншлагів. Помилився…

Аншлаги таки будуть, просто наші люди, як завжди, думають про все не тоді, коли треба. Ваш автор ще у перший день продажу мав квиток на гру зі Сербією та й Люксембургом й навіть не думав, що комусь треба ці перепустки.

Минув час й почалося. Далі цитую слова знайомих: «Ігоре, привіт, а чи не міг би ти мені дістати 4 квитки на гру сербами; Ігоре, допоможи, дуже треба квитки; А чому ти мені не купив квиток на матч у Львові?».

Спробую саме через цей пост розставити всі крапки над «і».

По-перше, Воробус не міг купити ні чотири, ні один квиток не те, що мені не хочеться, а є певні правила продажу. Щоб купити перепустку як на гру проти Сербії, так і проти Люксембургу, треба мобільний номер, серію та номер паспорту, ідентифікаційний код і само собою, що гроші.

Також читайте:   Футбол. Євро-2016. Дива не сталося. Україна програє й Польщі (відео)

І саме тоді, можна буде придбати квитки.

В Інтернет було викинуто не так багато «тікетів» як це здається, тому вони швидко розійшлися. Хоча, деякий період часу були збої у продажі.

Яка ситуація на даний момент?

Купити квитки через Інтернет на матч Україна – Сербія неможливо.
Купити квитки через Інтернет на матч Україна – Люксембург можливо. Ціна від 150-ти гривень.

Що робити людям, які хочуть таки піти на гру з сербами, а вони не мають квитків?

Наскільки мені відомо, квитків у касах стадіону «Арена Львів» продавати не будуть. Можливо це будуть робити через федерацію футболу Львівської області, але це неперевірена інформація. Можете питатися.

Думаю, що частину квитків ще буде розповсюджено через проект «Вірні Збірній».

Щодо матчу з Люксембургом, то купуйте квитки ТУТ. З кожним днем до наближення гри їх буде ставати все менше й менше.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*