«Галицька здоба» здобула прем’єрну перемогу на «Кубку Весни-2019» - Блог про Львів

«Галицька здоба» здобула прем’єрну перемогу на «Кубку Весни-2019»

Кубок весни

Вчора, 19 квітня, на відкритому штучному майданчику «Знесіння» (вул. Ковельська, 67) «Галицька здоба» розпочала свої виступи у весняному «Кубку Весни-2019».

Першим суперником нашої команди став МФК «Наш Львів». На цьому турнірі «червоно-жовті» будуть багато експериментувати, переглядати нових гравців, тому не треба дивуватися якщо склад команди буде виглядати, по-різному.

Для прикладу, саме у вчорашньому поєдинку за «пекарів» дебютувало аж 7 (!) нових виконавців. Мова йде про Олега Даниловича, Богдана Романчукевича, Влада Константінова, Назара Лютого, Юрія Горбовцова, та двох воротарів: Антона Чудного та Антона Демчука.

У підсумку, «Галицька здоба» здобула результативну перемогу – 9:5, проте вона далася нашим хлопцям не так легко, як це здається на перший погляд.

Та, про все-по-порядку.

Камбек після – 0:3

Як це не дивно звучить, але, маючи серйозну ігрову перевагу в грі, наша команда до 11-й хвилини першого тайму «горіла» – 0:3. Головний тренер нашої команди відреагував на такий перебіг подій у грі миттєво. Сергій Іванович Тригубець взяв тайм-аут, вніс корективи у гру й після цього «червоно-жовті» почали скорочувати розрив у рахунку.

А після того, як у другому таймі «пекарі» вийшли вперед, вони вже свого не відпустили.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати з боями поступаються Шахтарю (відео)

Покер від Данила Сивака

Поступово молоде обдарування «Галицької здоби» стає одним із лідерів нашої команди. Все-таки, досвід виступів у Другій лізі дається взнаки. Не дивно, що вчора «Даня» відзначився покером й був одним із кращих на майданчику.

Дебютні голи від новачків

Але, не один Сивак долучився до вчорашньої перемоги, й вся команда. Варто виділити також прем’єрні голи у матчі проти МФК «Наш Львів» Богдана Романчукевича (дубль) та Влада Константінова.

Ще два голи на свій рахунок записав екс-гравець хмельницького «Сокола» Микита Єлфімов.

Будемо вірити, що новачки зарекомендують себе як слід вже у найближчому матчі на «Кубку Весни-2019».

Вболівальники

Фани «Галицької здоби» у черговий раз довели, що вони найкращі у світі. Незважаючи на робочий день, далеке місце розташування ігрового майданчику, вони приїхали підтримати улюблену команду, яка віддячила їм прем’єрною перемогою.

Суперники по групі

В іншому поєдинку нашої групи МФК «Чигирин» у напруженому поєдинку здолав «Тракт» – 2:0, й на пару з «Галицькою здобою» очолив турнірні перегони.

Нагадаємо, у наступний раунд змагань виходять дві кращі команди.

Склад «Галицької здоби» у вчорашній грі: Демчук, Чудний, Данилович, Романчукевич, Константінов, Лютий, Горбовцов, Сивак, Стефанків, Єлфімов,

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*