Ліга чемпіонів. «Фінал чотирьох». «Спортінг» – «Кайрат». Анонс

Спортінг - Кайрат

Мабуть, фінал між «Спортінгом» та «Кайратом» був одним з найменш передбачуваних варіантів.

Тому що все-таки, мабуть, багато хто хотів побачити іспанський фінал або ж бодай би одну команду з Іспанії у вирішальному поєдинку Ліги чемпіонів. Однак, доля вирішила все інакше, і у фіналі зіграють саме «Спортінг» та «Кайрат».

Враховуючи той факт, що до фіналу Ліги чемпіонів вийшли команди, які вважались «андердогами» півфіналів, то фаворита вирішального двобою все-таки складно буде визначити. Але ми все-таки спробуємо.

Безумовно, якщо згадати регалії обох команд, то «Кайрат» має бути фаворитом. Все-таки, казахстанська команда два рази здобувала Кубок УЄФА. До того ж, підопічні Кака гратимуть вдома. Але тут ми спостерігаємо дуже цікавий парадокс. «Кайрат» двічі приймав «Фінал чотирьох» Кубку УЄФА, і двічі «кайратівці», граючи на рідному паркеті, фінішували тільки третіми (свої дві перемоги казахстанська команда здобула у Тбілісі та Лісабоні відповідно).

Тому, зараз чемпіони Казахстану вже переписали історію. Але ж не будемо забувати, що вони гратимуть вдома. І казахстанські вболівальники сподіваються, що їх улюбленці все-таки зможуть здобути перемогу на своєму майданчику.

Що стосується «Спортінга», то тут ситуація інша. Лісабонські «леви» протягом двох останніх сезонів двічі поспіль виходили до фіналу Кубку УЄФА, і два рази програвали там «Мовістар Інтеру». Тепер же підопічним Нуно Діаша вдалося взяти реванш у «Інтера». Більше того – абсолютно по ділу і по грі. І саме якщо дивитись на ігрову складову, то тут перевага має бути у португальського клубу. Все-таки, це було видно по матчу з тим же таки «Інтером». А «Кайрат» у цьому плані був, м’яко кажучи, не ідеальним. Більше того – казахстанська команда, незважаючи на перемогу над «Барселоною», зіграв далеко не кращий матч. І в цьому може бути перевага у «біло-зелених».

Також читайте:   Чемпіонат Білорусі: очікування перед кінцем регулярного чемпіонату

До того ж, «Спортінг» ще жодного разу не перемагав у єврокубках. І це, звичайно, буде головним стимулом для гравців «Спортінга» у цьому фіналі Ліги чемпіонів.

Отже, 28 квітня буде переписана історія клубного європейського футзалу. Адже саме в цей день стане відомий перший переможець футзальної Ліги чемпіонів. І це дійсно є головною подією, яка станеться після того, як на «Алмати Арені» пролунає фінальна сирена.

Ліга чемпіонів. «Фінал чотирьох».

Фінал.

«Спортінг» (Португалія) – «Кайрат» (Казахстан)

28 квітня 2019 року. Казахстан. Алмати. «Алмати Арена» – 17.00.
Арбітри: Саша Томіч, Нікола Йєліч (обидва – Хорватія), Марк Біркет (Англія)
Хронометрист: Каміл Четін (Туреччина)

Прогноз «5х5» – 1:3

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*