Підсумки публікацій на блозі Воробуса у квітні 2019 року - Блог про Львів

Підсумки публікацій на блозі Воробуса у квітні 2019 року

Підсумки квітня

Минулого місяця ваш автор зрадив своїм традиціям.

Справа у тому, що я так забігався, що й забув підвести підсумки роботи блог у місяці березні. Згадав собі за це ближче до середини квітня, але вже було пізно.

Тому, вирішив не згадувати цю тему, повернутися до неї ближче до завершення наступного місяця.

Квітень запам’ятався в першу чергу тим, що мені як не крути, а виповнилося 32. Щоб там не говорили, а пів життя я вже прожив. Прожив його весело, з пригодами, познайомився з багатьма людьми, почав подорожувати й так далі. Інколи на всіх часу не вистачає, але ж розумію, що так завжди не буде. Для прикладу, зараз я сиджу вдома й нічого не роблю. Зробив собі залужений вихідний.

32 – це норма? Важко сказати. В якомусь плані – так, в якомусь – ні. Є певні плани на майбутнє, про які поки що писати не буду. Живемо далі.

Вибори

Якраз через задіяність у виборчому процесі я й не встиг написати підсумки роботи на блозі у березні місяці. Працював я членом виборчої комісії, мав багато пригод, багато нових знайомств й навіть непорозуміння з друзями. Але, на те вони й вибори, що без пригод вони не відбуваються.

Також читайте:   Чому глючить skype?

Робота

Гріх жалітися, але її у квітні та й у березні було дуже багато. Навіть мав на пару з фізичною й психологічну втому. Треба було просто відіспатися два дні й все минуло. Так і зробив й зараз ні про що не жалію.

Блог

Можливо пишу не так багато якби хотілося цього нашим читачам. Так, постів з’являється мало, але це не означає, що я не маю про що писати. Ще й як є, навіть нові ідеї є, але найголовніше мати час.

Чого слід очікувати на блозі у травні?

Більшість постів буде присвячена наближенню літа, туризму, відпочинку у різних місцях не лише України, а й поза її межами. Автор блогу планує відвідати цікаві країни, міста й, можливо, навіть вперше після зими, зробить вилазку в гори.

Пора… Давно я не бував на вершинах Карпат.

Тому, читайте блог Воробуса, слідкуйте за моїми пригодами й нехай хороший настрій вас не покидає.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*