Воробус відвідав оглядовий майданчик церкви Ольги та Єлизавети

Воробус на оглядовому майданчику

Сьогодні ваш автор у черговий раз відвідав місце, де колись бував. Так дивлюся, це вже стало хорошою традицією. Прогулювались з друзями по місті й на моє запитання, а чи бували вони колись на оглядовому майданчику церкви Ольги та Єлизавети, відповіли що ні.

Так, чому ж не піднятися вверх? Щоправда, одна дівчина побоювалася адже боїться висоти. З третього разу, але таки вдалося її переконати.

Підніматися на оглядовий майданчик церкви Ольги та Єлизавети треба з церкви. Заходите у церкву, тримаєтеся лівої сторони й незабаром побачити вхід на сходи. Біля них сидить старший дядько й просить пожертвувати на потреби храму 20-ть гривень з людини. Квитків тут ніхто не дає, але й, я так зрозумів, це добровільна пожертва.

Що ж, піднімаємося сходами. Вони вузькі й тут вже у вашого автора згадалася давня фобія – замкнутого простору. Смішно, але уявіть собі людей, які лізуть вгору: одна – боїться висоти, інший – тісняви.

Сходи

Але, пробуємо жартувати, говорити один з одним й за мить вилазимо на оглядовий майданчик, з якого вимальовується неймовірна краса нашого рідного міста.

Одразу ж помічаю зміни. Якщо порівняти попередній та теперішній рази, то на цей раз я зауважив сітку. Звісно, що вона заважає нормально зробити фото й складається таке враження ніби ти у в’язниці, але, моя думка, вона тут не просто так. Напевно вже не один відчайдух хотів зробити екстремальне фото.

Також читайте:   З 1 липня львівські трамваї будуть їздити по-іншому

Звичайно, що робимо фото на пам’ять й пробуємо обійти оглядовий майданчик. До речі, тут треба бути максимально уважним адже вверху сидять голуби, а вони ще ті шибеники. Ваш автор би признався якби хтось один із них нагадив на мене, але пощастило.

Панорама

Не подобається мені на оглядовому майданчику те, що тут важко пройти людям, які мають надмірну вагу. Ок, Воробус, ледь проліз, але ж не всі люди худі. Ось так залізе й що тоді? Викликати пожежну чи кран?

Вузько

Ок, негатив у сторону, насолоджуємося красою Львова. Як зізналася згодом подруга, їй дуже сподобалося. На Високому замку вона бувала, на Ратуші теж, а тут ні.

Воробус промовчав, але само собою, що був задоволений побаченим. Люблю відчути себе птахом, який пролітає над будинками. Поставив собі за мету знайти у місті Лева ще цікаві місця, звідки можна оглянути Львів з висоти польоту.

Насамкінець, додаю розклад роботи оглядового майданчику:

З понеділка до п’ятниці – з 12 до 17 години
В неділю – 3 14 і до 17 години.

До речі, спускався назад і вже не думав про фобію закритого простору. Чому? Емоції.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Arwenita 20.04.2019 пише:

    О, а ми там були рік чи два назад =) Сітки і справді не було.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*