Воробуса кличе у мандри дорога - Блог про Львів

Воробуса кличе у мандри дорога

Сніг навкруги

П’ятниця, завершується черговий робочий день, а з ним і тиждень. Якщо бути відвертим, то час летить дуже стрімко. Не встигла прийти зима, як вже на зміну їй прийшла весна – тепла пора року.

Поступово народ почав задумуватися над проведенням літньої відпустки. Вашого автора зараз починають запитувати, а куди поїду відпочивати на цей раз?

Зараз на це питання відповісти не можу, адже до відпустки ще далеко, але є й інша сторона медалі. Справа у тому, що сьогодні у своєму профілі у соціальній мережі фейсбук я завантажив світлину, де сиджу на залізничній колії. Біля мене стоїть рюкзак.

Що це означає?

Справа у тому, що, починаючи від цих вихідних на Ігоря Воробуса очікує велике турне Україною й не лише. Тому, особливо у вікенд застати вашого автора вдома буде фактично нереально.

Куди на цей раз прямує автор блогу?

Якщо вдасться «привести до ладу» здоров’я, то можливо вже цієї неділі поїду в місце, де бував ще у 5 класі, коли навчався у школі. Знаходиться воно неподалік Моршина. Дай Бог лише аби нам пощастило з погодою.

Також читайте:   40 казок пустелі. Гора Мойсея + фото

А вже наступного тижня на Воробуса та «Галицьку здобу» очікє виїзд у місто Харків на фінальні змагання Другої ліги України. Як полюбляють казати мої друзі, здалося би щось звідти привезти. Ну, а чого ми їдемо на Слобожанщину? Срібна медаль у мене є, а ось золотої ще нема.

Після приїду до Львова на Воробуса очікує турне країнами Європи. Якими саме? Нехай це залишається поки що у таємниці. Свого часу у соціальній мережі фейсбук я про це натякав, але не знаю чи всі про це здогадалися.

Потім же буде літо, під час якого хочу багато їздити в улюблені гори. Є ще одна вершина, де нога Воробуса ще не ступала. Ну, і не варто забувати за гори за кордоном.

На Риси ми їздили, тому треба ставити більшу планку. У планах є відвідини Герлаховського щита.

Найголовніше в цих всіх планах – це втілення їх у життя. Спеціально не уточнюю всіх деталей аби не наврочити.

Слідкуйте за Воробусом, подорожуйте й пам’ятайте, що живемо ми лише один раз.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*