«Галицька здоба» здобула розгромну перемогу над МФК «Чигирин»

Данило Сивак

Вчора, 3 травня, на штучному полі «Знесіння» у рамках «Кубка Весни-2019» «Галицька здоба» зіграла свій завершальний поєдинок на груповому етапі.

Для того, аби посісти перше місце у своєму квартеті нашій команді достатньо було не програти своєму конкуренту за лідерство у групі «А» МФК «Чигирин».

«Пекарі» завжди грають на перемогу й вкотре вони це довели у звітному матчі. З перших і до останніх хвилин гравці «Галицької здоби» були націлені на перемогу й закономірно перемогли – 10:0 (!).

Поєдинок проти МФК «Чигирин» проходив під акомпанемент дрібного дощу, але це не завадило нашій команді демонструвати класну гру.

Почин майбутній перемозі поклав Олег Партика, який вже на 1-й хвилині «розмочив» ворота суперника.

Не минуло й трьох хвилин як Андрій Яблонський та Влад Констянтинов організували другий гол. Перший – вдало відпасував, другий – замкнув зусилля свого партнера.

Гравці МФК «Чигирин» спробували огризнутися, робили спроби відігратися, проте воротар «пекарів» Антон Демчук у цей вечір діяв відмінно. Та й, якщо бути відвертим, суперник грав без замін, тому рано чи пізно сили їх би покинули.

Згодом втома відчується, хоча, у першому таймі у МФК «Чигирин» моменти були. Зокрема, найактивнішим у складі цієї команди був Олександр Юрочко.

Щодо нашої команди, то запам’ятався дебют новачка «Галицької здоби» Святослава Гірного, який з перших хвилин вписався у малюнок гри «пекарів». Саме він виступив асистом, коли третій гол за нашу команду забив Данило Сивак.

Також читайте:   Футбол. Перша ліга. Фк Львів 1:4 Арсенал

До слова, «Даня» додає від гри до гри й у майбутньому має великі шанси стати одним із лідерів «Галицької здоби».

До завершення гри проти МФК «Чигирин» футзаліст, якому лише 18-ть років, зумів оформити пента-трик й вийти у лідери бомбардирів нашої команди на «Кубку Весни-2019». Особливо красивим вийшов четвертий гол Сивака у цій грі. Данило «фінтом Зідана» обіграв свого опонента й невідпорно пробив у дальній кут.

Проте, не один «Даня» був кращий у цей вечір. Хорошу гру показували всі без виключення гравці «Галицької здоби», які неабияк порадували президента нашої команди Романа Палідовича, який особисто завітав на цю гру.

Загалом у складі нашої команди забитими голами відзначилися: Олег Партика (дубль), Данило Сивак (пента-трик), Влад Констянтинов (дубль) та Андрій Яблонський,

Таким чином, наша команда вийшла в 1/4 фіналу «Кубка Весни-2019», де наступного тижня зіграє проти «Знесіння», яке у своїй групі «В» зайняло друге місце.

Склад «Галицької здоби» у вчорашній грі: Демчук – Лютий, Горбовцов, Романчукевич, Артишко, Гірний, Констянтинов, Сивак. Яблонський, Партика, Стефанків

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*