Як купити телефон і на що звернути увагу при його виборі - Блог про Львів

Як купити телефон і на що звернути увагу при його виборі

Як купити телефон і на що звернути увагу при його виборі

“Без телефону, як без рук”. Напевно, це одна з найпопулярніших крилатих фраз сучасності. І правда, перше, що потрапляє до нас в руки після пробудження – це мобільний пристрій. Далі – більше, і не важливо, йдемо ми на зустріч, обідаємо у ресторані чи їдемо до бабусі на дачу, улюблений гаджет завжди поруч з нами. Сьогодні купити телефон можна практично всюди, наприклад, в Інтернет магазині Акс юа, а ось як зробити це правильно, щоб він відповідав усім вимогам – спробуємо зараз розібратися.

Що стосується кнопкових телефонів, то тут все зрозуміло без зайвої полеміки, весь функціонал (власне телефон, календар, будильник) давно всім відомий і зрозумілий. А ось смартфони з кожним днем ​​переростають у багатофункціональні пристрої, здатні замінити все більше і більше звичних нам речей.

Особливості сучасних мобільних пристроїв

Перш ніж купити телефон, необхідно розуміти, для яких цілей він буде використовуватися у першу чергу. Умовно сучасні пристрої можна розділити на три категорії.

  • Для дзвінків і нескладних завдань. Як, правило має невелику TFT матрицю діагоналлю 4-5 дюймів. Працює під управлінням малопотужного процесора і доступний за прийнятною ціною;
  • Для роботи з мультимедіа (перегляд, створення і редагування). Оснащені фронтальною та задньою камерами високої роздільчої здатності з цифровим зумом, що працюють в режимах як фото, так і відео. Внутрішня пам’ять такого телефону може сягати 256 Гб із можливістю розширення знімними картами microsd. Процесор, як мінімум, 4-х ядерний і має кілька потоків, що дозволяє спокійно працювати з графікою. Дисплей відповідно теж належної якості (Amoled або Ips);
  • Для інтернету та соціальних мереж. Найважливіше для цього типу смартфонів – бути в мережі завжди і всюди. Для цього вони оснащуються потужними Wi-Fi модулями і обов’язково повинні підтримувати 3G і 4G формати передачі мобільних даних. Відповідно, розмір екрану відіграє важливу роль, діагональ якого від 5 дюймів.

Купить телефон з операційною системою Android або IOS? Операційка iOs розроблена і оптимізована спеціально під пристрої марки “Apple”. Працює стабільно, швидко і постійно оновлюється. З додатками проблем теж немає, їх достатня кількість, у тому числі і безкоштовних.

На платформі Android працює переважна більшість усіх сучасних мобільних телефонів. Працює спільно з Інтернет-гігантом Google і має більше 3 млн. додатків оптимізованих під цю систему.

Вибір, природно, за Вами.

Де купити телефон в Україні

Широкий асортимент сенсорних і кнопкових пристроїв Ви знайдете в розділі мобільні телефони: https://www.aks.ua/catalog/mobilnye-telefony/ Інтернет магазину AKS. Досвідчені співробітники завжди допоможуть зробити правильний вибір. Доставка здійснюється усіма доступними кур’єрськими компаніями по всій території України і Києву.

Вдалих Вам покупок!

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*