Де купити квиток на фінал U-20 Україна – Південна Корея

Україна - Південна Корея

Як відомо, у ці дні у Польщі триває чемпіонат світу з футболу серед гравців до 20-ти років. Несподівано, але у фінал змагань потрапила й українська футбольна дружина.

У суботу, 15 червня, підопічні Олександра Петракова схрестять зброю з однолітками з Південної Кореї.

Вирішальний поєдинок відбудеться у місті Лодзь на стадіоні, який вміщує близько 18-ти тисяч глядачів.

Як на мене, для вирішального двобою – це мало. Але, все ж хотілося би відвідати цю гру.

Проте, як це часто трапляється у таких випадках, існує проблема зайвого квитка на гру. Кого лише не запитував за них, всі лише розводять руками.

На офіційному сайті продажу квитків на чемпіонат світу U-20 їх просто нема та й так виглядає що й не було. Принаймні, ваш покірний вже другий день підряд моніторить цей сайт, постійно оновлюю сторінку, але мені вилає набридливі слова – «квитки недоступні».

Ще й сьогодні зранку з’явилася інформація, що ніби в обід мають закинути 400 квитків для українських вболівальників. Як ви думаєте закинули? Та якби ж то. Квитків як не було раніше, так і нема досі.

Також читайте:   Футбол. Єврокубки. Динамо, Зоря та Шахтар грають по-різному (відео)

Чи з’являться вони у продажу теж невідомо. Тому, на даний момент у мене так званий підвішаний стан. Автомобіль є, готель є, компанія також є, а перепусток нема.

Є варіант поїхати у Польщу й вже там намагатися купити квитки під стадіоном, але це дуже ризиковано. Там, як кажуть, бабка на двох ворожила. Квитки можуть бути, а можуть і не бути.

До речі, чув, що у Польщі квитки на фінал роздавали безкоштовно. Для чого це робити я не знаю. Щоб був заповнений стадіон? Та чому ж тоді не зробити гру у Варшаві, де арена вміщає значно більше глядачів? Я думав лише у нас все робиться як не для людей, а у Європі така ж ситуація.

Одним словом, так виглядає, що прийдеться сидіти вдома й дивитися гру по телебаченню.

Хоча, в один прекрасний момент все може змінитися. Час все розставить на свої місця.

P.S. Нещодавно говорив з однією впливовою людиною, то він мені сказав що не їде, бо банально не має квитків. Якщо вже він не має, то це вже дуже серйозно.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*