«Montesilvano Futsal Cup»: чемпіонство жінок та срібло чоловіків - Блог про Львів

«Montesilvano Futsal Cup»: чемпіонство жінок та срібло чоловіків

Футзал в Італії

Дівоча збірна України стала переможницею міжнародного турніру «Montesilvano Futsal Cup», який добіг кінця сьогодні в Італії. Суперницями підопічних Олега Шайтанова були футзалістки фінського «Кампуксен Динамо». По ходу турніру фінські футзалістки, так само, як і українські, не програли жодного матчу. Тому, фінал мав визначити дійсно найкращу команду турніру.

Але все-таки фаворитками можна було вважати наших дівчат. Перш за все, через рівень гри, показаний «синьо-жовтими». А вже скоро Каверзіна своїм голом це довела на практиці. Вже по ходу гри Каверзіній вдалося оформити дубль, що зміцнило заявку українок на перемогу. А остаточно схилили шальки терезів на користь української команди голи Христюк та Кузнєцової. 4:0 – перемога дівочої збірної України (WU-17), яка не тільки виграла престижний турнір в Італії, а і зробила подарунок до дня народження головному тренеру нашої команди Олегові Шайтанову.

Україна (WU-17) – «Кампуксен Динамо» (Фінляндія) – 4:0
Голи дівочої збірної України: Каверзіна (2), Христюк (1), Кузнєцова (1)

Юнацька збірна України (U-17) сьогодні зіграла у фіналі міжнародного турніру «Montesilvano Futsal Cup». Суперником підопічних Віталія Одегова був італійський клуб «Чіолі Аріччіа Вальмонтоне». З цією командою «синьо-жовті» зустрічались у груповому раунді, і тоді була зафіксована нічия. Однак, тепер мав би бути виявлений переможець, а він, як відомо, лише один.

Також читайте:   Футзал. Чи зможе Локомотив вийти у фінал чотирьох Кубка УЄФА?

Для української команди поєдинок вийшов, на жаль, невдалим. Підопічні Віталія Одегова першими пропустили внаслідок помилки та непорозуміння між гравцями нашої збірної. Окрім того, скоро українцям довелось пограти дві хвилини у меншості, оскільки червону картку отримав Дмитро Бабілов. «Синьо-жовті», вистоявши дві хвилини у меншості, трохи згодом пропустили ще один м’яч. Невеличку надію на порятунок міг би вселити Семенченко, але він не забив 10-метровий. Щоправда, українцям через деякий проміжок часу вдалося відквитати один м’яч завдяки Британу. Однак, італійські візаві все-таки залишили останнє слово за собою, забивши третій м’яч. Таким чином – перемога «Чіолі Аріччіа Вальмонтоне» з рахунком 3:1.


Україна (U-17) – «Чіолі Аріччіа Вальмонтоне» (Італія) – 1:3

Гол збірної України (U-17): Британ.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*