«Montesilvano Futsal Cup»: юнацька та дівоча збірні України стартували з перемог - Блог про Львів

«Montesilvano Futsal Cup»: юнацька та дівоча збірні України стартували з перемог

Україна

У італійському Монтесільвано стартував традиційний міжнародний турнір «Montesilvano Futsal Cup», у якому беруть участь юнацька (U-17) та дівоча (WU-17) збірні України. Приємно, що обидві наші команди стартували на цих змаганнях з перемог.

Зокрема, юнацька збірна України у своєму стартовому поєдинку зіграла з італійською командою «Кастільйоне Вальфіно». Підопічні Віталія Одегова здолали своїх опонентів з дуже непристойним рахунком – 19:0 (!!!). Варто відзначити представника «Енергії» Ігоря Тимціва, який «поклав» у ворота італійців чотири голи. Також хет-триками відзначились представники «Іллічівця» Дмитро Бабілов та Ростислав Семенченко. Пропонуємо Вашій увазі офіційні протокольні дані цієї гри.

Україна (U-17) – «Кастільйоне Вальфіно» (Італія) – 19:0
Голи: Тимців (4), Семенченко (3), Бабілов (3), Британ (2), Малиновський (2), Татьянко (1), Квасній (1), Пащак (1)

Також читайте:   У Чорноморську відбудуться традиційні турніри «CHORNOMORSK CUP»

Дівоча збірна України (WU-17) у своєму першому матчі на турнірі обіграли колумбійську команду «Індер Гуарне». Підопічні Олега Шайтанова також декласували своїх суперниць – 8:0. По два голи у цій зустрічі забили Анна Каверзіна, Маргарита Юрасова та Єлізавета Кузнєцова. Ще по одному «автографу» у воротах колумбійок залишили Вікторія Мироненко та Юлія Христюк.

Україна (WU-17) – «Індер Гуарне» (Колумбія) – 8:0
Голи: Каверзіна (2), Юрасова (2), Кузнєцова (2), Мироненко (1), Христюк (1)

Сьогодні наші команди зіграють своє другі поєдинки на «Montesilvano Futsal Cup». Нашим юнакам протистоятиме команда «Чіолі Аріччіа Валмонтоне» (початок об 11.00 за київським часом), а дівчата поміряються силами з «Дівізіоне Італія» (ця гра стартує о 22.00).

5 x 5

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*