Про розбиті духи, розлите пиво та іменини, про які мало хто знає - Блог про Львів

Про розбиті духи, розлите пиво та іменини, про які мало хто знає

На матчі збірної

Черговий день настав і пора наших читачів порадувати новими публікаціями. Більшість з вас ще спить, тому, коли прокинетесь, то ловіть нову порцію філософії від Воробуса.

Отже, про що думаю на цей раз?

По-перше, ще досі під враженнями від відвідин фінального поєдинку чемпіонату світу з футболу U-20. Незважаючи на серйозну спеку, важку дорогу, цей фінал на все життя залишиться у моїй голові. Українська молодіжна творила історію, а ми це бачили на свої очі. Недаремно один із моїх друзів написав у соціальній мережі фейсбук, що кожне фото, яке він бачить з Польщі є історією.

Сьогодні нарешті чую по собі, що виспався, тому можна творити далі, а з ним і працювати.

Розбиті духи

До речі, мало людей знає, що збираючись у поїздку на чемпіонат світу, я дуже поспішав і коли вже мав виходити з хати, то розбив дорогі духи. Звісно, що було шкода їх, але десь так і подумав, що це на щастя. Звичайно, що востаннє я ними напшикався. Як бачимо, Воробус привіз із Польщі перемогу збірної.

Розлите пиво

Цирк продовжився вчора. Пішли з колегою на пиво в один із закладів нашого міста. Замовили по пиву і уявіть собі ситуацію – йде офіціант, несе за сусідній столик три бокали пива і в один прекрасний момент виливає його на мене. Склалося таке враження, що я прийняв пивний душ. Що ж це за така містика? Знову пощастить?

Також читайте:   Як я бачив Адеквата

Не сказав би що аж так, просто гарно провів час.

Іменини, про які ніхто не знає

Багато хто забув, але ж не я. Раз у рік, а саме 18 червня в Україні святкують день Ангела – Ігоря. Звісно, що цікаво було, а хто ж мене привітає. Так ось, таких людей було не багато. Їх можна зараз перелічити на пальцях однієї руки.

Знаю, після прочитаного можуть люди вітати ще сьогодні, але це вже не вчора. Вітань ніхто не прийматиме.

Футбол і підтримка спортивної форми

Не планував брати участь у літніх чемпіонатах, але, глянувши на свою фізичну форму, зрозумів, що займатися спортом потрібно. В іншому ж разі у мене почне рости живіт. На даний момент почав виступати у чемпіонаті під егідою об’єднання аматорських команд Львівщини за «Першу Приватну Броварню». Поки що наша команда зі мною у складі зіграла дві гри, в яких здобула дві перемоги. Далі буде?

Буде, як і новий день, який обіцяє подарувати багато цікавого.

Залишайтеся з нами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*