Турнір “V9KY”. “Галицька здоба” розгромила “LTM”

v9ky

Минулого футзального вікенду, свій черговий поєдинок у літньому сезоні турніру «V9KY» зіграла «Галицька здоба».

Протистояв нашій команді аутсайдер поточної першості LTM, гравці якого у попередніх матчах не набрали ще жодного очка. Та й, в анонсі до цього поєдинку ми зазначали, що саме у грі проти цього суперника «пекарі» здобули свою найбільшу перемогу в історії – 26:1.

Як буде цього разу? Відповідь на це запитання мала дати гра.

З перших секунд поєдинку підопічні Сергія Тригубця почали штурмувати ворота LTM. Протриматися «сухими» гравці цієї команди зуміли рівно три хвилини. Саме тоді «червоно-жовті» відзначилися двічі. Влучні удари на свій рахунок записали Сергій Шафранський та Микита Єлфімов.

А ще через чотири хвилини грубої помилки допустився воротар команди-суперника. Цим миттєво скористався Богдан Стефанків, який відправив «шкіряного» у незахищені ворота.

Гравці «LTM» спробували відповісти голом, але їхні зусилля у вечір суботи зводив нанівець воротар «Галицької здоби» Антон Чудний.

Впевнена гра Антона передалася його партнерам по команді, які ще до перерви відвантажили супернику чотири голи без відповіді. Два голи та хет-трик у зустрічі записав на свій рахунок Богдан Стефанків, гол та дубль, у підсумку, на рахунку Сергія Шафранського.

Також читайте:   Ліга чемпіонів. Основний раунд. Результати першого ігрового дня

Забитим м’ячем також відзначився капітан «Галицької здоби» Назар Яцишин.

Зовсім іншою була ситуація на майданчику після перерви. Не скажемо, що гравці нашої команди не старалися. Вони багато комбінували, атакували, били по воротах, але забити бодай гол не могли. Навіть більше, у деяких епізодах гравці LTM були дуже близькими до голу, але Антон Чудний був на висоті.

Гольова засуха у другому таймі тривала рівно 13 хвилин, аж поки Назар Яцишин не розмочив ворота суперника. «Жирну» ж крапку в цій грі поставив Данило Сивак. Молодий гравець «пекарів» після серії невикористаних моментів нарешті відзначився забитим м’ячем.
9:0 – впевнена перемога «Галицької здоби», яка на пару з «Княжим ринком» продовжує лідирувати у чемпіонаті.

Склад «пекарів» у вчорашній грі: Чудний – Горбовцов, Лютий, Єлфімов, Матляк, Партика, Сивак, Стефанків, Хлюбко, Шафранський, Яцишин, Константінов.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*