Воробус на велосипеді: боротьба зі спекою

Ігорчик

Ну, а далі обіцяна стаття про пригоди Ігоря Воробуса на велосипеді. Я продовжую їздити вулицями Львова й з кожним днем стає все цікавіше та цікавіше.

Найбільше, що мені заважає, так це шалена спека. Не люблю коли так жарко. Ні то у приміщені сидіти, ні то в шортах на роботу ходити, ні то не виходити з хати. За поїздку на велосипеді вже мовчу.

Все-таки, хочу займатися спортом й мені жодні погодні умови не можуть завадити це зробити.

До слова, сьогодні взяв двохколісного та поїхав на Сихів. Треба ж було глянути яка там ситуація із велосипедними доріжками. Тим більше, що саме в цьому спальному районі міста живе багато моїх знайомих.

Був у центрі, то ж через підйом біля водоканалу не хотів їхати, тому поїхав через Погулянку. Що сказати, класно їхати парками, люди собі гуляють, є де розігнатися, плюс класна природа навкруги. Навіть можна посидіти біля озера.

Сильно поспішати я не став, тому не дивно, що робив часті зупинки. Все-таки, спека й не хочеться сильно перевантажувати організм.

Також читайте:   Раритетні тролейбуси в Рівне

До слова, якщо хочете зараз кататися на велосипеді як Воробус, то обов’язково беріть з собою легкий одяг, пляшку холодної води, кепку й щось на руки. Вони на сонці можуть згоріти і ще й як.

Легка прогулянка на велосипеді завершилася, довелося пхати велосипед вверх. Ну, я ж хочу їхати?

Далі я вирішив їхати по вулиці Пасічній. Там крута об’їзна дорога, є де розігнатися, тому я так і зробив. Але, згодом про це пожалію.

Розумію, можливо там для автомобілів дорога – супер, але для велосипедистів – це просто жах. На краю дороги, де якраз має їхати велосипедист – суцільні ями. Довелося робити з’їзди на тротуари, інколи їхати разом з автомобілями посередині. Так мене це все дістало, що біля ДБК я зателефонував хорошому другу, ми пішли на квас, після чого я вернувся додому вже по вулиці Зеленій.

Колись я той Сихів ще відвідаю.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*