Чемпіонат ОАКЛ. “Галицька здоба” – МФК “Наш Львів” – 15:0 - Блог про Львів

Чемпіонат ОАКЛ. “Галицька здоба” – МФК “Наш Львів” – 15:0

Данило Сивак

Вчора, 12 липня, на свято Петра і Павла продовжилися змагання у чемпіонаті під егідою ОАКЛ. У рамках кваліфікації до Гранд ліги «Галицька здоба» зустрілася з МФК «Наш Львів».

Нагадаємо, у весняному Кубку Весни 2019 майбутні суперники вже зустрічалися між собою й тоді з проблемами, але «пекарі» все ж здобули перемогу – 9:5, поступаючись по ходу гри – 0:3.

На цей раз підопічні Сергія Тригубця не стали випробовувати долю й з перших секунд зробили облогу суперника.

Результат не заставив себе чекати, адже вже на першій хвилині рахунок було відкрито. Це Святослав Гірний став автором голу, вдало замкнувши передачу Ярослава Писька. Не минуло й двох хвилин як вже сам Славік після індивідуальних дій зробив рахунок – 2:0 на користь «пекарів».

І лише після цього суперник почав «показувати свої зуби». Як мінімум, тричі гравці МФК «Наш Львів» могли відзначатися, але впевнено у рамці воріт «Галицької здоби» стояв Ярослав Морикишка. Новачок нашої команди другу гру поспіль зберігає свої ворота на замку й визнається кращим гравцем матчу за версію президента клубу Романа Палідовича.

Повертаючись до гри, зазначимо, що після серії невикористаних моментів збоку суперника, наша команда знову взялася за справу. Зокрема, чудові нагоди відзначитися втратили Богдан Стефанків та Назар Яцишин. Якщо у першому епізоді гравця «пекарів» підвела реалізація, то в другому за МФК «Наш Львів» зіграла стійка.

«Сухим» суперник тримався до 12-ї хвилини, коли класну комбінацію розіграли Ярослав Писько та Богдан Стефанків. Автором ж голу й дублю у цій зустрічі став Святослав Гірний – 3:0.

А потім гравцям нашої команди вдалася класна шестихвилинка, у якій вдалося забити аж 6 (!) голів. Смакували голи «червоно-жовті» на різний смак.

14 – а хвилина – Олег Партика прострілює з кутового на Данила Сивака – 4:0.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга. Команда "Група здоров'я" без Воробуса здобуває дві важливі перемоги

15 – знову забиває Данило. На цей раз автором результативної передачі стає Андрій Труш – 5:0.

Та ж 15-а хвилина – відзначається капітан Назар Яцишин – 6:0.

17-а хвилина – Святослав Гірний вдало асистує на Ярослава Писька – 7:0.

20-а хвилина – Славік виступає асистентом, а забиває Богдан Стефанків, який згодом ще й оформить дубль.

9:0 – більш чим класний тайм від «Галицької здоби».

У другому таймі прогнозовано гравці нашої команди збавили оберти, на деякий період віддавши ігрову ініціативу супернику. Моменти гравці МФК «Наш Львів» мали й не один, але Ярослав Морикишка був у цей вечір п’ятниці кращим, а коли й він був безсилим виручити свою команду, то на допомогу приходили стійки воріт.

Як слід відпочивши, гравці «Галицької здоби» продовжили розгром свого суперника. Забили «пекарі» вже не дев’ять, а лише шість голів, але, тим менше, гра нашої команди подобалася.

23 –а хвилина -Андрій Труш – 10:0.

27 – Ярослав Писько після подачі з кутового – 11:0.

28 хвилина – Богдан Стефанків відпасовує на Писька і це – 12:0.

34 –а хвилина – хет-трик у грі оформляє Данило Сивака. Асистував йому в цьому епізоді Олександр Хлюбко. До слова, чекаємо голу від Сашка у найближчих матчах. Серія без голів у цього гравця затягнулася.

Ну, а довершили розгром суперника Назар Яцишин, який забив після удару зі штрафного, та невтомний Данило Сивак, таким чином, оформивши покер у цій грі.

15:0 – впевнена перемога «Галицької здоби», яка із 21 очком в активі продовжує лідирувати в групі «А».

Склад нашої команди у грі проти МФК «Наш Львів»: Морикишка – Хлюбко, Сивак, Стефанків, Писько, Константінов, Яцишин, Гірний, Партика, Труш

Голи: Писько (4), Сивак (4), Яцишин (2), Гірний (2), Стефанків (2), Труш,

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*