Гість палацу Шептицьких – Антон Грін!

Антон Грін

22 липня о 17 годині, в рамках лекторію проекту “Молитва до митрополита. Софія”, що зараз проводиться у львівській науково- педагогічній бібліотеці ( колишній маєток Леона і Ядвіги Шептицьких) за адресою Зелена 24, відбудеться зустріч з головним героєм фільму “ПОВОДИР”,Антоном Святослав Ґріном, який підготував для нас концертну програму.

Антон Святослав Ґрін народився 20 грудня 2002 року в місті Ен Арбор, штат Мічіґан. Почав навчання в публічних школах Ен Арбору та в Рідній Школі міста Дітройт у віці шести років та одночасно став членом Пласту.
Коли хлопчикові було 9 років, з поміж 2000 претендентів, виграв конкурс зіграти головну роль у фільмі Олеся Саніна «Поводир», який став номінантом України на Оскар у 2015 році, і разом учасниками фільму, брав участь в українському та американському турне, та численних радіо та телевізійних інтерв‘ю.
Антон є завзятим пластуном, кожного літа бере участь у пластових таборах в Україні. Минулого року, побував також на всесвітньому з‘їзді пластунів в Мюнхені. Кожного літа буває в Україні, страшенно любить гори, та вийшов на всі найвищі вершини украінських Карпат.
Зараз Антон розділяє навчання між двома школами: Huron High School i Community High School в Ен Арборі, а також відвідує курс англійськоі літератури в Мічіганському Університеті. Захоплюється грою на саксофоні і є учнем однієї з найкращих джазових програм в північній Америці, та лідером його власного джазового ансамблю.Також, юнак став членом юнацького бізнесового клубу ,і цього літа буде працювати в команді менеджементу міжнародного музичного фестивалю MusicFest Perugia в Італії.

Також читайте:   Про Диво, Париж і як ми подорожували слідами Митрополита Андрея

Хлопець багато займається благодійною діяльністю. З власних заробітків з показів фільму”Поводир”передав кошти для поранених Майдану, також збирає одяг, забавки, та інші речі, які передає для сиріт АТО. Кожне літо проводить в Україні, де відвідує поранених у військовому шпиталі міста Львова, та Львівський сирітський притулок. Антон був нагороджений медаллю за доброчинну діяльність благодійним фондом «Розвиток Громади».

В програмі понеділкового вечора почуємо джаз та твори класичних композиторів Баха, Паганіні і Шопена.
В концерті беруть участь батьки Антона Гріна, Соломія Сорока, скрипка, професор Ґошенського Університету та Артур Ґрін, фортепіано, професор Мічіґанського Університету, США

Запрошуємо, в понеділок 22 липня о 17 годині.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*