Перша ліга Львова. «Галицька здоба» розгромила «Здвиг» - Блог про Львів

Перша ліга Львова. «Галицька здоба» розгромила «Здвиг»

Галицька здоба - Львівська Хвиля

Сьогодні, 6 липня, на штучному полі СК «Електрон» (вул. Генерала Чупринки, 130) продовжилися змагання у Першій лізі футзалу Львова. Зокрема, були зіграні поєдинки шостого туру.

В одному з них «Галицька здоба» помірялася силами зі «Здвигом». Вже з перших хвилин цього поєдинку «пекарі» захопили ініціативу. Ярослав Писько, Богдан Стефанків втрачають чудові нагоди щоб відзначитися. За «салатових» вдало в цих епізодах зіграв їхній воротар Андрій Коробов.

Проте, й він був безсилим, коли на 2-й хвилині гри чудовими індивідуальними якостями відзначився Ярослав Писько, який і відкрив рахунок у грі. Не минуло й хвилини, як «Здвиг» міг відігратися, але після виходу віч-на-віч Олега Ледневського за «Галицьку здобу» зіграв Володимир Медвідь.

До слова, неозброєним оком було помітно проблеми зі складом суперника. Бували моменти, що на майданчик СК «Електрон» виходило аж три номінальні воротарі. У змаганнях під егідою Асоціації футзалу Львівщини подібне бачу вперше. Трималися гравці «Здвигу» не довго, адже на 7-й хвилині вони знову пропустили. Автором голу став Данило Сивак.

А ще за дві хвилини класну комбінації розіграли Труш та Партика. Андрій відпасував, а Олег забив свій черговий гол за «пекарів».

Саме за рахунку – 3:0 й завершився перший тайм цього поєдинку.

Також читайте:   Футзал. Кубок України. Фінал. Енергія-Тайм 2:1 Кардинал-Рівне

Після перерви ситуація на майданчику істотно не змінилася. Підопічні Сергія Тригубця й на далі грали першим номером, а «Здвиг» робив все можливе аби забити гол престижу. Моменти вони мали й не один, але чудову гру у воротах демонстрував Антон Денчук, який змінив у воротах Володимира Медвідя.

Щодо нашої команди, то сьогодні у «пекарів» виходило майже все. Вдало зіграли перший тайм, не здали позиції у другому, та й, зрештою, відіграли «сухий» поєдинок.

У плані голів також було все чудово. Вже на 2-й хвилині другої 15-ти хвилинки Богдан Стефанків та Ярослав Писько організували четвертий гол. Загалом же «Славік» у звітній грі записав на свій рахунок покер. Браво!

Як це не дивно звучить, але після голевої засухи, почав забивати Олег Партика. На рахунку «Роні» сьогодні хет-трик. Дублями також відзначилися Данило Сивак та екс-гравець «Здвигу» Святослав Гірний.

У підсумку, більше чим переконлива перемога «Галицької здоби» над своїм суперником – 11:0, яка стала для нашої команди 15-ою у переможній серії.

Далі буде?

Склад «Галицької здоби» у грі проти «Здвигу»:

Медвідь, Денчук, Сивак, Яцишин, Партика, Стефанків, Писько, Гірний, Яблонський, Труш, Лютий, Єлфімов

Кращий гравець матчу за версією прес-служби «пекарів» – Олег Партика.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*