Підсумки роботи блогу Воробуса у червні 2019 року

Фонтан

Червень передав естафету липню, то ж настав час підвести підсумки роботи Ігоря Воробуса на блозі у місяці що минув.

Що було цікавого, що вдалося зробити, а що ні та чого слід очікувати у цьому місяці від мене читайте далі.

Отже, до плюсів я б відніс наступні події:

1. Вдалося відвідати польське місто Лодзь й стати свідком перемоги молодіжної збірної України з футболу на чемпіонаті світу. Цю подорож я не забуду ніколи, адже таке запам’ятовується на все життя. Як ми їхали туди, як диміла машина, які проблеми були з квитками, яка спека панувала в ці дні у Польщі і найголовніше – перемога збірної. Якщо чесно, то я не знаю чи я ще колись стану свідком такої події у світі футболу.

2. Велосипедні прогулянки.

Після того, як набрав вагу я всерйоз задумався над своєю спортивною формою. Футбол я закинув, бігати теж перестав, то вирішив сісти на велосипед. Для себе відкрив дуже багато нового. Сподіваюся до кінця теплих днів буде не менше приколів.

Також читайте:   Коли не можеш набирати текст на клавіатурі

3. Відновлення футбольної кар’єри.

Думав вже її завершувати, а тут на тобі – надійшла пропозиція від «Першої Приватної Броварні» виступати на чемпіонаті під егідою ОАКЛ. Прийняв її залюбки, адже мені гарантували місце в основному складі. Несподівано, але після 5-ти зіграних матчів, ми маємо 10-ть очок й на досягнутому зупинятися не збираємося.

4. Подорожі.

У гори вибратися так і не вдалося. Все-таки, часу у мене обмаль й максимум, що я зробив, так це поїхав у Сваляву та, увага, Прилбичі (місце народження Андрея Шептицького).

І ще, я написав багато публікацій. Хороша традиція. Секрет успіху? З’явилося більше вільного часу.

Чим планую займатися у липні? Перш за все працювати. У відпустку я піду не скоро, то ж доведеться ходити на роботу та щось робити. Можливо у липні, нарешті, кудись поїду. Хотілося би в гори, але ж не все так просто. За те, серпень обіцяє бути дуже багатим на різноманітні події.

Залишайтеся з нами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*