U-16. “Галицькі Леви” виступатимуть у карпатській молодіжній хокейній лізі - Блог про Львів

U-16. “Галицькі Леви” виступатимуть у карпатській молодіжній хокейній лізі

Хокей U-16

Карпатська молодіжна хокейна ліга (КМХЛ) із задоволенням повідомляє, що в дивізіоні U–16 (Орли) візьмуть участь 14 команд з 9 країн!

«Вже в попередньому сезоні ми спостерігали підвищений інтерес клубів до КМХЛ. Він не припинявся і після завершення сезону , і правда в тому, що ми повинні були відмовитися від деяких з них», – сказав Петр Клочанка, директор КМХЛ і продовжує: «Команди мали серйозний інтерес до участі у цій віковій категорії.

Нам дуже шкода, що ми не можемо прийняти усіх, але ми обмежені».
Минулого сезону у цій віковій категорії брали участь 12 хокейних колективів. Вісім з них продовжать виступи і у майбутньому сезоні, інших чотирьох команд не буде.

З іншого боку, це відкрило можливості для нових клубів приєднатися до Карпатської молодіжної хокейної ліги. «Ми дуже пишаємося тим, що ми можемо зустріти шість нових команд у категорії U-16. Двоє з них вже мали певний досвід роботи з КМХЛ. Колектив з Мінська відвідував КМХЛ як гостьова команда в третьому раунді в Новому Таргу«.

Також читайте:   "Галицькі Леви" зіграють чергові поєдинки у рамках УХЛ

Дві нові команди приєдналися з Румунії. Команда, заснована на базі клубу «Olimpia Ploiesti», буде представлена в Лізі під назвою «Romanian Dragons U-16».

Другий представник «країни Дракули« буде «Kiraly Pingvinek» від «Sfantu Gheorghe». Наступні дві команди разом з Мінськом, розширюють кордони Карпатської молодіжної хокейної ліги. Крім білорусів, два наступних учасника розширили територію КМХЛ на нові країни. SK CSKA Sofia (Болгарія) і «Baltu Ainiai» (Литва).
Учасники КМХЛ U–16:

«Крижинка» Київ / Україна
«Галицькі Леви» Новояворівськ / Україна
HK Mládež Michlovce / Словаччина
MŠKM TREBIŠOV / Словаччина
MMKS Podhale Новий Тарг / Польща
STS UKS Niedzwiadki MOSiR Санок / Польща
Debreceni Hoki Klub / Угорщина
DVTK Jegesmedvék Мішкольц / Угорщина
«Румунські Дракони» U-16 / Румунія
«KiralyPingvinek / Румунія
HK Partizan Beograd / Сербія
СДЮШОР Мінськ / Білорусь
ЦСКА Софія / Болгарія
Baltu Ainiai Каунас / Литва

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*