Як Воробус замовляв піцу через “Glovo” - Блог про Львів

Як Воробус замовляв піцу через “Glovo”

glovo

Велосипедний транспорт у нашому місті розвивається шаленими темпами. Особисто у мене складається таке враження, що їх кожного дня все більшає та більшає. Ось такі пироги, малята.

Але, це не є погано. Краще займатися спортом, їздити на велосипеді чим пропадати у смердючих маршрутках, які застрягають у корках. Про чергові пригоди Ігоря Воробуса на велосипеді читайте вже завтра, а поки що ж розповім про іншу тему, пов’язану якраз із велосипедами. Називається ця фішка – «Glovo».

Що це таке і як автор блогу замовляв собі продукти читайте далі.

Отже, ще кілька тижнів тому, коли активно почав їздити на двоколісному, почав зауважувати таких ж як я велосипедистів, але із жовтим рюкзаком на сумці. Хто ці люди? Може якась мафія?

Виявляється – це всього лише кур’єри, які доставляють людям різноманітну продукцію по місту.

Вирішив спробувати замовити й собі щось. Сиділи якось з колегою вдома, попивали пиво, аж раптом мені захотілося піцу. Звісно, можна було вийти самому з хати, купити піцу й не парити собі мізки. Але, але і знову ж таки але, вирішив замовити смакоти через сервіс «Glovo».

Що для цього потрібно? Мати смартфон, скачати додаток «Glovo», зареєструватися у системі, вибрати метод оплати і пробувати робити замовлення. Доставити кур’єр «Glovo» може переважно все. Єдине, що з деякими закладами іспанський стартап має угоди, а з деякими ні.

Одразу ж хочу зазначити, що якщо ви хочете замовляти продукти в районі центру нашого міста, то така доставка буде переважно безкоштовною. Якщо ж треба доставити продукти чи інші речі в інший район, то доведеться доплатити до суми замовлення ще гривень 60-ть.

Також читайте:   Зодіакальний гороскоп на 2017 рік (Козеріг, Водолій, Риби)

Що замовляв Ігор Воробус і скільки часу минуло, коли бажане доставили до твого будинку?

Знаходився я біля площі Ринок, замовив піцу в пі церії на Івана Франка. У додатку «Glovo» може замовлення прийняли і саме через цей додаток я бачив як виповняється моє замовлення. Кур’єр взяв велосипед, заїхав у піцерію й довгий час чекав поки спечеться мій смаколик. Сама ж доставка зайняла у нього не більше 10-ти хвилин.

Загалом же на замовлення я очікував близько 35-ти хвилин. Коли кур’єр прибув під мій будинок, я вийшов, розписався електронним підписом і з так званого «мішка» мені витягнули піцу. Була вона не дуже гарячою, але все ж смачною. Коштувало таке задоволення мені 120 гривень.

pizza-glovo

Хотів з кур’єром обговорити ще інші деталі його роботи, але хлопчина люб’язно вибачився, додавши, що вже 13-ть годин на ногах і вже ледь має сили говорити.

Загалом же сервіс «Glovo» досить непоганий. Можливо, у майбутньому також спробую свої сили на цій роботі. А чому б і ні? Думаю було би дуже й дуже весело. Найголовніше мати Powerbank, адже смартфони з цими додатками дуже швидко розряджаються.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*