1 вересня “Океан Ельзи” виступить на стадіоні “Арена Львів” - Блог про Львів

1 вересня “Океан Ельзи” виступить на стадіоні “Арена Львів”

Концерт Океан Ельзи

Черговий тиждень розпочався, розпочався він із вихідного дня. Додатковий відпочинок забезпечила нам держава у честь святкування Дня народження. Все-таки, 28-й «бьорздей» як не крути.

Все це добре, але поступово завершується літо й вже наступної неділі найтепліша пора року передасть естафету осені.

День знань випадає на неділю, а ще у цей день на Львів очікує грандіозне шоу, концерт чи як ще там його назвати. Своїм сольним виступом повеселить всіх людей, які прийдуть на стадіон «Арена Львів» Святослав Вакарчук і його гурт «Океан Ельзи».

Вже зараз серед місцевого населення відчувається неабиякий ажіотаж щодо цієї культурної події. Зокрема, до вашого автора вже не один раз зверталися люди чи не маю я бува зайвого квитка.

Що ж, Ігор Воробус вирішив дізнатися про ціни на цьогорічний концерт, якою буде програма, чи будуть нові пісні та багато іншого читайте далі.

Розпочнемо з програми. Отже, чимось особливим вона не має бути наповнена. Святослав на протязі трьох, а то й більше годин буде співати всім відомі хіти. Принаймні, на концерті у Дніпрі 24 серпня нових прем’єр не було. Пісня «Човен» не рахується.

Хоча, знаючи цього співака й по-сумісництву вже тепер народного депутата України, все може бути. Принаймні, хотілося би почути новий хіт.

Також читайте:   Дай Вернон – людина легенда

Щодо квитків, то глянув на сайті kasa.in.ua щодо їх наявності. Перепустки є і їх можна навіть придбати за 250-ть гривень. Така ціна вхідного квитка на сектор 7B.

Фан-зона вартує від 350 гривень і вище. Знову ж таки, все ж залежить від того де ви хочете перебувати під час концерту. Якщо біля сцени, то таке задоволення обійдеться у 850 гривень за один квиток.

Новинкою концерту у Львові 1 вересня стануть пільги для студентів. Якщо вони попередньо зареєструються до 28 серпня, то цілком реально можуть отримати «тікет» зі знижкою «-50 %».

Онлайн-форма для таких людей ТУТ.

Пільги на воїнів АТО: знижка -50% для власників посвідчення учасника бойових дій та безкоштовний вхід для інвалідів війни. Інвалідам першої групи надається також пільгове місце для супроводжуючого. Пільги для воїнів АТО діють за умови попередньої реєстрації, що триває до 28 серпня. Кількість пільгових квитків обмежена. Для того, щоб зареєструватися заповніть онлайн-форму та очікуйте на зворотній зв’язок протягом 48 годин ↓

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите як проходив концерт гурту «Океан Ельзи» нещодавно у місті Дніпро:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*