Французька компанія представила дві модифікації популярного автомобіля Peugeot 508 - Блог про Львів

Французька компанія представила дві модифікації популярного автомобіля Peugeot 508

Peugeot 508

Актуальна версія п’ятидверного седана Peugeot 508 (посилання на автоцентр https://avtocentr.com.ua/peugeot/peugeot-508/) вразила українців дивовижним дизайном та найбагатшим оснащенням у своєму класі. Це розкішне авто, салон якого обшитий натуральною шкірою і деревом. Машина вражає технічним оснащенням, а саме: інфрачервоною камерою, камерами на лобовому склі і заднього виду.

Також авто оснащено радаром і дванадцятьма ультразвуковими сенсорами, що допомагають водієві стежити за ситуацією на дорозі. Здавалося б, цей автомобіль неможливо зробити кращим. Але розробники Пежо вміють дивувати. На Женевському автосалоні компанія вразила учасників відразу двома модифікаціями: гібридом та універсалом. Чим же здивують новинки?

Peugeot 508 SW – наймісткіша модель компанії

Універсал, довжиною 4,78 м. дуже змінився у порівнянні з седаном. Авто отримало новий, динамічніший дизайн завдяки безрамковим вікнам. Особливу увагу приділили багажному відділенню, зробивши його об’ємом 530 літрів. Багажник можна збільшити до 1780 літрів просто опустивши задній ряд сидінь. Розробники подбали і про довговічність завантажувальних порогів, виготовивши їх з нержавійки. Двері багажника пропонують оснастити електроприводом (як опція).

Peugeot Universal

Салон універсала точно повторює класичну модель Peugeot 508. Для обробки використана натуральна шкіра і дорога порода дерева Zebrano. Також в салоні багато хромованих елементів. У плані оснащення порадує цифрова панель приладів (12,3 дюйма), а також сенсорна панель мультимедійної системи (10 дюймів). Для універсала підготували величезну лінійку силових установок, що складається з двох бензинових турбодвигунів, а також чотирьох дизельних двигунів. Більше інформації отримаємо вже восени цього року.

Також читайте:   Евакуатор - швидка допомога в дорозі

Peugeot 508 Sport – концепт, який став реальністю

На Женевському автосалоні французька компанія представила концепцію гібридного аналога моделі 508. Седан потужністю 365 к.с. вразив спортивним дизайном та технічним оснащенням. Поки точно невідомо, якими силовими установками «нагородять» новинку. Експерти припускають, що основним стане бензиновий турбодвигун об’ємом, 1,6 літрів і потужністю 200 к.с.

Peugeot Sport

З електродвигунами ще більше варіантів. Одні кажуть, що гібрид оснастять 100-сильним електродвигуном, інші допускають появу агрегату потужністю 200 к.с. Відомо одне – авто буде повнопривідним з 8-ступінчастою автоматичною КПП. У виробництво Peugeot 508 Sport планують запустити вже у наступному році. Тобто в 2020 на дорогах з’явиться стильний, потужний гібрид в кузові седан.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*