Садовий, роби щось з фонтаном на Сихові - Блог про Львів

Садовий, роби щось з фонтаном на Сихові

Фонтан на Сихові

Те, що Ігор Воробус колись жив на Сихові – відомо всім. Зараз мене вже там нема, але це не означає, що я інколи не навідуюся в один із найкрутіших районів Львова щоб глянути що там і як.

Ось і вчора мав зустріч із однією людиною. Вже, традиційно, пересувався містом на велосипеді, але це не означає, що так буде завжди. Буде холодно, то буду їздити на трамваї. Потім зрозумієте чому я почав говорити за транспорт.

Як ви думаєте, де мав Воробус зустріч? Звісно, що ку серці Сихова – біля кінотеатру імені Олександра Довженка.

Приїхав, припаркував свого «коня», сів собі на лавку, милуюся красою сучасного мікрорайону й раптом помічаю річ, чи як ще її назвати, яка мене просто почала бісити. Якщо взимку тут ще можна «вліпити» ялинку й нічого не буде видно, то влітку тут заважає одна «фігня» – фонтан, а точніше все що від нього залишилося.

На центральній алеї гуляє багато матерів з дітьми, їздить багато транспорту, люд ходить у кіно, у тренажерний зал і що вони бачать? Руїни.

Можливо був би не писав цей пост якби не один малий. Хлопчина років семи гуляв тут з татом, спілкувався з нами і в один прекрасний момент сказав, цитую: «було би класно якби тут був фонтан і я би міг тут гратися».

Також читайте:   Новинка на зупинках громадського транспорту Львова

А чому б і ні? Чому не можна втілити у життя мрію цього і решти малюків Сихова. Це ж треба не так багато грошей як здається. Живий приклад – фонтан на площі Митній. Після реконструкції цієї площі тут все стало більш яскравіше.

Кожного дня тут гуляє багато дітей, бавляться у воді, поруч насадили квіти. Життя вирує.

Що заважає зробити подібне на Сихові? Пробував пошукати необхідну інформацію про ймовірну реконструкцію фонтану в інтернеті. Виявляється минулого року якийсь пан зареєстрував відповідну петицію. Вона набрала необхідну кількість голосів, але далі слів не пішло.

Потім ще щось там обговорювали, але все безрезультатно.

Тепер скажу кілька слів від себе. Коли йшов додому, то бачив як якась п’янота пила на цьому фонтані пиво. Так ось, невже наша мерія не може зробити Сихів ще кращим?

Мер міста Андрій Садовий зробив трамвай на Сихів – класний проект. Пора би вже взятися за фонтан. Його або облаштувати або ж забрати ось це позорисько що на фото. Не здивуюся якщо вночі в нього ходять по справах природніх.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*