Найбільш незвичні способи куріння кальяну

незвичні способи куріння кальяну

Кальяни з’явились в Україні не так давно, але встигли захопити серця людей. Сьогодні складно знайти кафе, ресторан чи клуб, де б не пропонували покурити ароматну суміш табаків. Купити кальян можливо і для домашнього використання. Тільки уявіть собі, наскільки зручніше не йти кудись щоб отримати задоволення від ароматного диму, а залишитись вдома і в спокійній обстановці отримати такі ж відчуття. Окрім того, в деяких закладах дотримуються заборони на куріння в приміщенні, і знайти місце де можна спокійно покурити все важче.

Кальян в літаку

Поки на землі залишається все менше місць, де можна покурити кальян, таке місце можна знайти в повітрі. Авіакомпанія «Emirates Airlines» вирішила подарувати своїм пасажирам таку можливість. Звісно, все організовано таким чином, щоб не потривожити пасажирів, які не відносяться до прихильників куріння, і не вийти за рамки закону. Це важливо, оскільки куріння кальяну в публічних місцях знаходиться під забороною навіть для Еміратів.

Щоб обійти заборону, авіа-компанією були облаштовані окремі відсіки з витяжкою і фільтрацією повітря, щоб зробити куріння кальяну комфортним. З такими відсіками випустили декілька літаків A380, оскільки ці моделі одні з найбільших в світі.

Подібна ідея знайшла найтепліші відклики, оскільки незважаючи на заборону публічного куріння, в Еміратах проживає величезна кількість цінителів кальяну. Вони зможуть скористатись новою послугою, під час багатогодинних перельотах. Саме тому така послуга вперше з’явилася саме на лайнерах великої дальності, тобто тих що перебувають у повітрі більше ніж 15 годин.

Також читайте:   Як кинути курити раз і назавжди: 7 дієвих кроків до відмови від цигарок

На сьогодні кальяни в повітрі – експеримент, але вже стає зрозуміло, що вона знайшла своїх прихильників. Найбільше цінителів серед пасажирів першого і бізнес-класу, оскільки послуга доступна саме їм. Окрім кальяну пасажири матимуть змогу випити, скуштувати екзотичні страви і просто відпочити. Це дозволить гостям борту прекрасно провести час поки триває політ.

Послуга може сподобатись не лише арабам, для яких куріння кальяну є невід’ємною частиною життя, але і для пасажирів з Європи. Вони прямо в польоті зможуть долучитись до особливої культури Арабських Еміратів.

незвичні способи куріння кальяну

Найхолодніший в світі кальян

Сучасні кальяни стають все більш різноманітними, але є серед них дійсно несподівані рішення. Наприклад, кальян з льоду. Його виготовив майстер з Сент-Луїса. Як говорять відвідувачі його закладу, дим залишається таким же густим і ароматним, але має специфічний смак завдяки прохолоді від самого кальяну.

Щоб пристрій прослужив довше, крижана колба подекуди має значні габарити. Наприклад, деякі екземпляри мають в діаметрі до одного метра. Це необхідно, інакше шматок льоду не зможе тримати температуру той відрізок часу, який потрібен щоб насолодитись процесом куріння. Конструкція заморожена при температурі -18 градусів, і в самому приміщенні холодно, тому кальян з льоду довго не тане, навіть враховуючи постійний контакт з гарячим димом.

Отримати можливість насолодитись незвичним способом куріння в інтернет-магазині https://mirk.com.ua/ не вийде, але тут є можливість купити всі необхідні аксесуари, і якщо виникне таке бажання, зробити льодовий кальян самостійно.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*