Що говорить про чоловіка його взуття - Блог про Львів

Що говорить про чоловіка його взуття

Чоловіче взуття

Не секрет, що багато жінок звертають в чоловікові увагу на його ноги. Вірніше на те, що на них взуто. Одного погляду часом вистачає, що визначити, хто стоїть перед нами: акуратний педантичний джентльмен, без смаку одягнений модник або простий надійний хлопець. Психологи провели багато спостережень і отримали цікаві висновки. Звичайно, мова йде про постійні переваги у виборі взуття, а не про одиничні покупки.

Взуття з «довгим носом»

Це ознака того, що перед вами, як мінімум, чоловік з непростим характером. Правда чого саме від нього очікувати, поки неясно. З одного боку, він може бути наполегливим дамським угодником. У психоаналітичній практиці взуття часто порівнюють з сексуальним «его» чоловіка. Гострий довгий ніс говорить про те, що чоловік хоче продемонструвати жінці весь свій потенціал і натякає на готовність до близьких стосунків. Варто побоюватися такого типу чоловіків – для серйозних стосунків вони навряд чи придатні.

туфлі з довгими носами

З іншого боку, довгі носи на чоловічих туфлях можуть вказувати на сильні владні амбіції. Ви помічали, що саме таке взуття часто носять начальники, президенти і інші успішні люди? Швидше за все, перед вами чоловік, який не боїться брати на себе відповідальність і здатний швидко приймати рішення. Але він так само може виявитися тираном і деспотом у відносинах.

Взуття з останніх модних колекцій

Якщо чоловік перш за все прагне купити чоловіче взуття з останньої колекції модного дизайнера – це теж може обернутися як позитивним, так і негативним боком. Найголовніший плюс мати поруч з собою такого модника в тому, що його не соромно показати подружкам. Але якщо його прагнення добре виглядати межує з метросексуальністю, то варто насторожитися. Жити з чоловіком, який стурбований своєю зовнішністю більше, ніж вашими відносинами, який витрачає половину зарплати на креми-солярії-брендові джинси – важка ноша.

модне чоловіче взуття

Якщо ж чоловік одягається модно, але зі смаком і його тіло не є сенсом його життя, то такий екземпляр дуже навіть хороший для відносин. Його модні сандалі або черевики говорять про те, що він живе в ногу з часом і в курсі подій, що відбуваються у світі. Він добре підлаштовується під зміни у світі і здатний в потрібний момент «зловити хвилю». Крім того, з ним цікаво і не нудно.

Спортивне взуття

Мабуть, спортивний стиль один з найулюбленіших сучасними чоловіками. Сьогодні деякі моделі чоловічих кросівок допускається носити не тільки зі спортивним костюмом, а й піджаком і брюками. Якщо кросівки або кеди одягнуті на чоловікові атлетичної статури, то можна зробити висновок, що він спортсмен. А значить витривалий, цілеспрямований і дисциплінований. Але коли чоловік в повсякденному житті не вилазить з спортивного взуття – це привід насторожитися. Така прихильність до кросівок говорить про те, що чоловік інфантильний і не готовий приймати важливі рішення. Можливо, йому важко змиритися з тим, що час школи та студентства скінчилися і йому пора дорослішати, одружитися і заводити дітей.

чоловічі кросівки

Звертайте увагу не тільки на модель його туфель, кросівок чи черевиків, але і на те, в якому вони стані. Наприклад, завжди чисті охайні чоловічі туфлі можуть вказувати на те, що перед вами акуратний молодий чоловік, який стежить за собою. А ще це може означати, що він живе з жінкою. Ось тільки мама це чи дружина – питання відкрите. А брудне взуття говорить про недбале ставлення до себе, а значить і до всього, що його оточує: від роботи до відносин. Заводити роман з таким чоловіком небажано.

За матеріалами сайту https://obuff.ua/.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*