Творча зустріч із Людмилою Когут у Львівській обласній науково-педагогічній бібліотеці

Людмила Когут

Днями, 15 серпня, у читальній залі бібліотеки відбулась творча зустріч із письменницею сучасної української літератури ЛЮДМИЛОЮ КОГУТ. Авторка презентувала свою нову книгу «Чічка».

Людмила Когут – письменниця, яка у своїх творах висвітлює людські почуття, жіночі долі, переживання, складні переплетіння людських стосунків. ЇЇ книги легко читаються, наповнені відчуттями сучасного життя, зокрема, жіночого, вселяють оптимізм та добро.

Багато відгуків звучало з уст тих учасників зустрічі, котрі вже прочитали книгу. Зворушливі і красиві слова про сюжет твору, його головних героїв викликали до розмови і тих, хто ще його не читав. Пояснення та відповіді на запитання самої авторки лише збільшили зацікавленість до прочитання книги.

Також читайте:   Львівська обласна науково-педагогічна бібліотека запрошує на зустріч з Іваном Матковським

Безперечно, що зустріч з авторкою книги, живе із нею спілкування збагатило усіх присутніх, та й саму авторку, за її словами, також.

Безперечно, що нова книга Людмили Когут не залишить байдужим нікого.

То ж читайте, збагачуйтесь духовно, пізнавайте нове , насолоджуйтесь!

Для довідки:
Людмила Когут – авторка збірок прозових оповідань та повістей: «Мудрі жінки» (2008 р.), «Країна розбитих сердець» (2009 р.), «Сага про…» (2010 р.), «Якби все почати заново…» (2011 р.), «Пов’язані любовю» (2012 р.), «Свої, чужі…» (2014 р.), «Чічка» (2019 р.).

Текст і фото: Ярослава Сокольська

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*