Ринок нерухомості другого за величиною міста України сильно розвинувся за останній час - Блог про Львів

Ринок нерухомості другого за величиною міста України сильно розвинувся за останній час

Харків

Якщо ви раптом подумали, що мова йтиме про Львів – то ви помилились, адже друге за населенням місто в Україні – саме Харків. Про Харків вже не раз писалось на блозі Воробуса, а сьогодні підіймаємо тему нерухомості.

Зараз в місті зводиться велика кількість різноманітних проектів, що надають своїм мешканцям вищий рівень життя. Але навіть на тлі цієї високорівневої нерухомості знаходяться варіанти, які заслуговують особливої ​​уваги. З одним з таких варіантів я і хочу познайомити вас у цьому матеріалі.

Ну а говорити ми будемо про представлений тут https://www.bestujevskie-sady.kharkov.ua/ ЖК «Бестужевські Сади». Як можна зрозуміти з назви, даний комплекс розташовується в старому центрі Харкова на вулиці Бестужева. Комплекс європейського рівня надає багато переваг, які задовольнять навіть найвибагливішу людину.

Бестужевські Сади

Основні плюси даного житлового комплексу

  • Просторі квартири, розміри яких дозволяють реалізовувати всі свої задуми по частині інтер’єру. Вдале планування дозволить не йти на компроміси і підбирати ті елементи обстановки, які вам хочеться;
  • Квартири представлені як у чорновій обробці, так і у варіанті, повністю готовому до заселення. У другому випадку ми не тільки економимо час на ремонт, але і отримуємо дуже якісну і стильну обробку;
  • Квартири можуть бути як стандартними, так і дворівневими. Останній варіант підійде для цінителів незвичайного і великих сімей;

Житловий комплекс розташовується в районі Харкова з розвиненою інфраструктурою. У пішій доступності тут є практично все, що душа забажає. Не кажучи вже про те, що звідси максимально швидко можна дістатися до будь-якої частини міста.

Вище були перераховані лише кілька переваг, в той час як їх список досить великий. Ще одним незаперечним плюсом є те, що квартири у ЖК «Бестужевські сади» є не тільки оптимальним місцем проживання, а й вигідним вкладенням коштів. Район розташування майже гарантує, що ви зможете швидко знайти орендарів, які можуть забезпечити близько 16 відсотків прибутковості на рік.

Знайти таку високу прибутковість в переважній більшості інших прикладів на ринку нерухомості Харкова буде дуже непросто. Так що якщо ви шукаєте спосіб надійного збереження та примноження коштів в умовах економічної кризи – тоді цей ЖК стане ідеальним варіантом.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*