Це не футбол, а пародія

Пародія

Давно я нічого не писав на тему футболу. Чому так сталося? Напевно тому що став менше ним цікавитися. Якщо і дивлюся гру «11 на 11», то хіба що топ-матчі Ліги Чемпіонів або ж матчі збірної.

Тим не менше, я знаю що відбувається в українському футболі й можу сказати, що дивлячись на це все хочеться плакати – настільки все тут погано. Наш футбол доріс до такого рівня, коли цікавіше дивитися матчі обласного рівня чим професійного.

Само собою, що я живу у Львові й знаю, що у нашому місті є такі команди як «Карпати», ПФК «Львів», «Рух» тощо.

«Зелено-білі» вже давно втратили свого вболівальника. З року в рік «леви» ведуть боротьбу за виживання й постійно рятуються. Минулого сезону лише завадило нам не вилетіти у Першу лігу, звідки повернутися назад не так то просто. «Живий» приклад – одеський «Чорноморець». Вилетіли й це на довго.

«Карпати» дійсно грають погано, постійно змінюють тренерів, гравців. Таким шляхом розвитку ми далеко не заїдемо. А проблема то у менеджменті.

Йдемо далі – ПФК «Львів». Це команда, яка може один раз на декілька матчів зробити сенсацію, обігравши «Динамо», СК «Дніпро 1» чи ще когось, а потім десять матів грати – 0:0 або ж програвати – 0:1. Особисто мені колись подобалася команда, коли у керма був Жилмар. Дійсно було помітне бажання.

Також читайте:   І знову ми чекаємо на олімпійський футзал (частина третя)

А так… Трохи краще чим «Карпати», але це не на довго. Ось скажіть мені, чому звільнили Богдана Блавацького і поставили Володимира Мазяра, який в останні роки не досягав з жодною з команд успіхів? Призначили і зразу поразка.

«Рух». Хто поки що радує, так це команда з містечка під Львовом. Запросили нормального тренера, зробили чистку серед гравців і з’явився результат. Не знаю чи буде він стабільним, час покаже. Проте, зауважую тенденцію, що у місті Лева тепер на «Рух» у Першій лізі почали ходити більше людей чим на «Карпати» чи ПФК «Львів».

А тепер до масштабного рівня. Вчора глянув матчі Ліги Чемпіонів, де чемпіон України останніх років «Шахтар» протистояв «Манчестеру Сіті». Вдумайтеся у цифри за весь поєдинок гравці нашої команди зуміли пробити у площину воріт лише один раз, при цьому заробивши 0 кутових і 0 жовтих карток. Гідна гра чемпіона країни? Думаю що ні.

Так, «міщани» – топ-команда, але ж бій треба дати?

Окрема розмова про «Динамо». Один із флагманів вітчизняного футболу у повній жопі й це навіть без іронії. Давно треба запросити нормального тренера, а не бавитися Хацкевичами, Михайличенками, Балями, Блохіними. Ще би Парамона запросили.

Одним словом, наш футбол у повній ямі. Особисто мені окрім матчів збірної не цікаво дивитися на цю пародію. А вам?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*