Автоматизація ресторанів, кафе, барів: системи обліку

Автоматизація ресторанів, кафе, барів

Ресторан – особливе місце. Посмішка офіціанта, погляд бармена, блиск келихів, вишуканість кухні, оздоблення всього залу і приємна музика створюють ту атмосферу, заради якої клієнт приходитиме до Вас знову і знову.

Обслуговування в ресторані – чи не найважливіший фактор успіху. Тому, коли настає кульмінаційний момент – подача замовлення, клієнт сприймає його вже в відповідності зі сформованим враженням про Ваш заклад.

Ресторанний бізнес, на перший погляд, здається виключно творчою справою: продумати стильний інтер’єр, приготувати смачні страви, замовити уніформу для персоналу … Але за цим креативним процесом криється не менш важливий аспект – фінансовий…

Перед власником ресторану стоїть важливе завдання – вибір та придбання системи автоматизації, яка дозволить налагодити і контролювати всю діяльність ресторану, а саме:

  • реєстрація усіх операцій
  • облік
  • підвищення швидкості обслуговування
  • уникнення зловживань.

Системи автоматизації

Найпопулярніші на сьогоднішній день такі системи автоматизації ресторанів, барів, кафе:

Poster

Система обліку для ресторану Poster – це POS-система, яка вирішує такі питання: фінанси, онлайн-каса, склад, аналітика, CRM.

Poster

R-Keeper

R-Keeper – популярна професійна система управління рестораном, в якій зібрано світовий досвід лідерів ресторанної індустрії.

FastOperator

FastOperator – рішення для автоматизації повного циклу роботи ресторану, кафе, суші-бару, піцерії, служби доставки страв.

Tillypad

Tillypad – це система автоматизації ресторану, кафе, бару, клубу, їдальні або мережі закладів громадського харчування чи розважальних послуг.

Quick Resto

Комплекс з CRM, системи обліку і аналітики, POS, хмарний сервіс для управління ресторанним бізнесом. Є мобільний додаток для гостей, доступна інтеграція з 1C.

iiko

iiko – система для управління продажами, складом, кухнею, доставкою, персоналом, фінансами, постачальниками, лояльністю гостей.

YUMA

Комплексна система автоматизації ресторанів і кафе.

ArchiDelivery

Програма для автоматизації підприємств громадського харчування і служб доставки. Дозволяє автоматизувати ведення складського обліку, клієнтської бази, логістики, прийняття та адміністрування замовлень, облік заробітної плати співробітників та ін.

ArchiDelivery

Cafe Manager

Cafe Manager це зручна система для автоматизації та управління будь-яким закладом, як орієнтоване на оплату за часом, так і класичне кафе без оплати часу.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*