«Галицька здоба» перемогла «DevPlanet» і здобула «Кубок Золота Осінь 2019» - Блог про Львів

«Галицька здоба» перемогла «DevPlanet» і здобула «Кубок Золота Осінь 2019»

Фани

Вчора, на відкритому майданчику «Знесіння» відбувся фінальний поєдинок «Кубку Золота Осінь 2019».

За трофей сперечалися «Галицька здоба» та «DevPlanet». Саме цей матч ставив жирну крапку змагань під егідою ОАКЛ у сезоні весна-осінь 2019.

Забігаючи наперед, зазначимо, що двобій повністю виправдав очікувані сподівання. З першої і до останньої хвилини зберігалася інтрига, а переможця було виявлено лише за декілька секунд до завершення поєдинку.

Розпочали звітний поєдинок краще «пекарі». Вже у першій атаці міг забивати Володимир Бобилєв, але кіпер «DevPlanet» був на висоті.

Номінальні гості відповіли два хорошими моментами від Тараса Москвитина. І якщо у першому епізоді «червоно-жовтих» врятував Антон Денчук, то у другому за нашу команду зіграла стійка.

Взагалі у першій половині зустрічі «Галицьку здобу» було не впізнати. Чи то гравці не встигли відновитися від виснажливого кубкового поєдинку проти «Максимуса», чи то не налаштувалися як слід. Згодом це вилилося у два пропущені голи.

Чимось вони виявилися схожими, адже були пропущені після грубих помилок у захисті. За «DevPlanet» відзначилися брати Михалюні Володимир та Ярослав.

0:2 – і до завершення першої половини гри наші футзалісти так і не зуміли прийти до тями.

У перерві головний тренер «Галицької здоби» провів серйозну розмову з футзалістами й після відпочинку наша команда заграла так як вміє. Хлопці почали битися за м’яч на кожному клаптику поля, часто били по воротах і гол у ворота «DevPlanet» був питанням часу.

Також читайте:   Євро-2022 (U-19). Основний раунд. Франція, Хорватія та Італія їдуть на чемпіонат Європи

Рятувати ситуацію першим взявся Святослав Гірний, який спершу після подачі з кутового від Володимира Бобилєва, а потім гарматним ударом із-за меж штрафної вирівняв рахунок на табло.

2:2 і командам довелося розпочинати все спочатку. Звісно, що ціна помилки в цій грі могла стати роковою, тому команди дуже обережно грали у захисті, немовби очікуючи на осічку.

Першими її допустилися гравці команди-суперника, коли не втримали Сергія Тригубця. Іванович скористався передачею від Володимира Бобилєва й влучно пробив повз воротаря.

До завершення гри залишалося 4 хвилини. «DevPlanet» не хотів миритися з поразкою й за мить Дмитро Караван вийшов у футболці п’ятого польового гравця.

Моменти у «синіх» були, але воротар та захист нашої команди у цей вечір більше помилок не допускалися. Натомість Микола Матляк завдяки оформленому дублю ще й збільшив перевагу «Галицької здоби» у рахунку.

У підсумку – 5:2 на користь «пекарів», які захистили титул змагань під назвою «Кубок Золота Осінь 2019».

Склад:

Денчук – Гірний, Єлфімов, Матляк, Яблонський, Сивак, Чекаленко, Труш, Бобилєв, Саламаха, Стефанків, Данилевич, Тригубець

Кращий гравець у складі «Галицької здоби» у грі проти «DevPlanet» за версією прес-служби – Святослав Гірний.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*