«Кубок Осені 2019». Поразка від «AZ-Techno» - Блог про Львів

«Кубок Осені 2019». Поразка від «AZ-Techno»

Володимир Бобилєв

Вчора, 10 жовтня, на штучному полі «Знесіння» продовжилися змагання у «Кубку Золота Осінь 2019».

Зокрема, свій перший поєдинок у цих змаганнях зіграла «Галицька здоба». Суперником «пекарів» стала команда «AZ-Techno», з якою у цьому сезоні «червоно-жовті» зустрічалися тричі й тричі перемагали.

Забігаючи наперед, варто зазначити, що на цей раз звитяги здобути не вдалося. Та, про все, по-порядку.

Розпочали звітний поєдинок команди обережно. Точилася переважно боротьба у центрі поля з мінімальною кількістю моментів.

Все змінилося після того, як «Галицька здоба» пропустила, пропустила двічі. Хоча, нічого про це не сповіщувало.

«Пекарі» проповідували атакуючу гру й мали безліч моментів аби відзначитися. Хороші нагоди відзначитися по черзі втратили Данило Сивак, Андрій Яблонський, Володимир Бобилєв та Маркіян Данилевич. До слова, останній дебютував за нашу команду, з чим його й вітаємо.

Після пропущених голів головний тренер «червоно-жовтих» взяв тайм-аут, після чого один гол вдалося відкривати. Сам же «коуч», який набирає форму, вдало поборовся за м’яч, віддав зряче на Труша й Андрію нічого не залишалося як відправити «шкіряного» у пусті ворота.

За мінімальної переваги «AZ-Techno» команди й пішли на відпочинок. Після нього на «Знесінні» стало й справді дуже гаряче.

Склалося таке враження, що суперники забули про захист власних володінь й влаштували відкритий футзал. Щодо «пекарів», то вони, у першу чергу, не без допомоги «воротаря-ганяли» постійно змушені були наздоганяти суперника.

2:4, 3:4, 3:5, 4:5 – рахунок на табло змінювався так швидко, що автор цих рядків не встигав записувати авторів голів.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга. "Нові імена" 1:0 "Львівські Резерви"

У складі нашої команди забивали Володимир Бобилєв, Богдан Стефанків і Данило Сивак.

І лише за три хвилини до фінального свистка«Галицькій здобі» вдалося вирівняти рахунок гри на табло. Це Данило Сивак влучно пробив повз воротаря «AZ-Techno».

До кінця гри залишалося три хвилини й тут гравці нашої команди зробили фатальну помилку. Намагаючись перейти на гру в п’ять польових, «пекарі» помилилися й гравець команди-суперника відправив «шкіряного» у пусті ворота.

Звичайно, що за мить Бодя Стефанків таки вийшов у футболці п’ятого польового гравця, команда робила все можливе аби відігратися, але це був не день «Галицької здоби». З четвертого разу «AZ-Techno» таки обіграло нашу команду в цьому сезоні.

У підсумку, поразка – 5:6.

Склад «Галицької здоби» у цій грі: Денчук – Тригубець, Сивак, Яблонський, Саламаха, Труш, Махинька, Бобилєв, Стефанків, Данилевич
Кращий гравець «червоно-жовтих» за версією прес-служби – Данило Сивак.

Вже сьогодні Сергій Тригубець та його підопічні мають шанс реабілітуватися перед своїми вболівальниками у матчі проти МФК «Чигирин».

У цьому сезоні «червоно-жовті» та «червоно-білі» зустрічалися між собою лише один раз. 3 травня у рамках «Кубка Весни 2019» наша команда розгромила свого майбутнього суперника із рахунком – 10:0.

Тоді, пента-триком у «пекарів» вистрелив Данило Сивак, дублями відзначилися Олег Партика, Данило Сивак. Ще один гол на свій рахунок записав теперішній капітан Андрій Яблонський.

Насамкінець додамо, що початок гри між «Галицькою здобою» та МФК «Чигирин» о 19 годині 30 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*