«Кубок Золота Осінь 2019». «Галицька здоба» вийшла у півфінал

Анонс

Вчора, 11 жовтня, на штучному полі «Знесіння» продовжилися змагання у «Кубку Золота Осінь 2019». Зокрема, свої чергові матчі на стадії групового турніру зіграла «Галицька здоба», яка є діючим володарем цього трофею.

Після поразки у минулому матчі від «AZ-Techno» (5:6 – авт.) у протистояннях з МФК «Чигирин» та «LTM» нашій команді необхідно було здобувати дві перемоги аби продовжити боротьбу за Великий кубок.

У першому матчі ігрового дня підопічним Сергія Тригубця чинив опір суперник трохи більше тайму. Здаєте швидкі голи «пекарів» (Богдан Стефанків, Олександр Махинька та Андрій Труш) забезпечили нашій команді комфортну перевагу, але гравці МФК «Чигирин» здаватися не хотіли.

Під кінець першого тайму екс-гравець «Галицької здоби» Володимир Котович один гол відквитав, а на початку другої двадцятихвилинки Олександр Юрочко взагалі скоротив відставання своєї команди до мінімуму.

Сергій Тригубець довго думати не став, одразу ж взяв хвилинну перерву після чого футзалісти «Галицької здоби» вже не залишили жодних шансів супернику.

Володимир Бобилєв, Святослав Гірний та граючий тренер нашої команди довели рахунок у грі до 6:2 на користь «пекарів». Користуючись нагодою порадіємо за «коуча», який після перенесеної операції повернувся на майданчик і вперше з квітня місяця відзначився голом.

Маючи 4 голи переваги, «Галицька здоба» не зупинилася на досягнутому й за дві хвилини до завершення гри Сергій Тригубець вийшов на майданчик у футболці п’ятого польового гравця. На цей раз тактика спрацювала, адже саме при грі у більшості вдалося забити ще два голи. Їх авторами стали Святослав Гірний та Олександр Махинька, якого в кінці гри було визнано кращим гравцем матчу в «пекарів».

Також читайте:   Підсумки студентської ліги з футзалу

Підсумок цієї гри – 8:2 на користь «Галицької здоби».

Одразу ж після протистояння з МФК «Чигирин» за домовленістю обидвох сторін було вирішено зіграти гру з «LTM».

У цій грі, незважаючи на другу поспіль, особливих проблем гравці «»Галицької здоби» не відчули.

Знову швидкі голи від Андрій Труша та Олександра Махиньки на самому початку гри стали вирішальними у цьому протистоянні. Так, за мить «LTM» один гол відквитав, але це були лише миттєвості.

З кожною хвилиною «пекарі» лише нарощували свою перевагу, головний тренер багато експериментував: змінював четвірки, випускав молодих гравців і не забував за гру з п’ятим польовим, яка у майбутніх матчах може пригодитися нашій команді.

13:2 – друга поспіль перемога «Галицької здоби» на «Кубку Золота Осінь». Найбільше голів за «пекарів» у цій грі забили Володимир Бобилєв та Андрій Труш на рахунку яких хет-трики, Дублями відзначилися Богдан Стефанків й Олександр Махинька, ще по голу записали у свій актив Сергій Тригубець, Данило Сивак та Святослав Гірний.

Кращий гравець за версією прес-служби – Володимир Бобилєв.

Склад нашої команди у вчорашніх матчах: Денчук – Тригубець, Махинька, Гірний, Труш, Бобилєв, Данилевич, Саламаха, Сивак, Стефанків

Таким чином, «Галицька здоба» вийшла у півфінал і вже наступного тижня зіграє поєдинок за вихід у головний матч «Кубку Золота Осінь». Хто стане суперником «пекарів» на цій стадії дізнаємося вже незабаром.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*