Оригінальні календарі для офісу і не тільки - Блог про Львів

Оригінальні календарі для офісу і не тільки

календар

Ніхто не сперечається, що час швидкоплинний, але стежити за ним потрібно. Для цього потрібен календар. Друком календарів займається студія «РМПрінт» (детальніше – на сайті печать календарей). Тут можна замовити як дуже прості або навпаки, розроблені за індивідуальним зразком календарі. Індивідуальність завжди шанується. Тож не дивно, що зараз з’явилося так багато оригінальних календарів. Постійно з’являються все більш цікаві і навіть символічні календарики, які не просто відраховують дні, а дійсно допомагають зрозуміти, наскільки безповоротнім є час…

Багато виробів – з рангу мистецтва. Серед найбільш незвичайних ідей виділяються такі:

  1. Чорнильний. Автор ідеї цього календаря – Оскар Діаз. Головна особливість його розробки у самозаповненні дат. Чорнила, які закріплені біля дошки, по спеціальних трубках поширюються по числах, відзначаючи, які дні вже минули. Ідея безпосередньо пов’язана з «грошима, які тікають, як чорнило з банки», з часом.

    чорнильний календар

  2. Календар-шредер. Ще один дуже символічний спосіб підраховувати дні, який наочно показує, що змінити те, що трапилося, неможливо. Придумала такий жорсткий спосіб розпрощатися з часом Сюзанна Хертріч, але виглядає календарик цікаво. До кінця дня з нього визирають шматочки листочка з датою.

    календар-шредер

  3. Календар емоцій. Являє собою набір смайликів з різними емоціями. Кожен день можна відзначати якоюсь емоцією. Потім буде цікаво подивитися, скільки днів було щасливих, а скільки сумних. Але ставити емоцію потрібно у кінці дня, щоб в точності дізнатися, які моменти були вирішальними. Якщо живете щасливо, тоді все відмінно, а ось якщо сумних днів набагато більше, потрібно подумати про своє життя.

    календар емоцій

  4. Чайний. У ньому кожен день має смак чаю. Упродовж року людина зможе спробувати щось нове, нехай це і буде просто чай. Можливо, якщо почати день з нового чаю, щось трапиться.

    чайний календар

  5. Сміттєвий. Розробив його Юрко Гуцуляк. Його календар є смітником в прямому сенсі цього слова. Дуже добре підходить для офісів і ділових центрів, де скупчується багато макулатури. Суть ідеї в тому, щоб регулярно виносити сміття.

    календар-смітник

Замовити друк календарів можна на сайті професіоналів rmprint.com.ua. Вони роблять якісні продукти і можуть навіть розробити оригінальний календар. Все зроблять вчасно та якісно.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*