Як вигідно збути старі радіодеталі, техніку, запчастини

старі радіодеталі

На балконі, складі або в гаражі накопичилося багато непотрібного «радіохламу»? Старі деталі, техніку і запчастини можна швидко і вигідно перетворити на гроші. Компанія «Скупка РЕК» пропонує добрі умови по прийому, оцінюванні та оплаті товарів по всій країні.

Що можна продати?

Запчастини, застаріле обладнання, датчики, генератори і десятки видів інших приладів можна продати компанії «Скупка РЕК». Список товарів та цін на них опубліковано на https://radio-detali.com/.

Радіодеталі можуть бути поламаними, вживаними або новими, але які вже вийшли з обігу. Техніка приймається у будь-якому стані. Реалізувати можна практично все – від дискових телефонів до списаних партій запчастин.

Реалізувати можна навіть ті деталі, яких немає в опублікованому переліку. Щоб дізнатися, скільки вони будуть коштувати, досить зв’язатися з представниками компанії й описати обладнання. Для цього можна зателефонувати, написати в Skype або на електронну пошту. Якщо до повідомлення буде докладено фотографії, запит можна буде обробити набагато швидше.

«Скупка РЕК» приймає радіоелектронні деталі, компоненти і техніку, вироблену в Радянському Союзі та інших країнах.

Для чого скуповують радіодеталі?

Радіоелектронні деталі часів СРСР містять дорогоцінні метали – радіолом скуповують заради їх вилучення. Самостійний видобуток дорогоцінних металів з невеликих партій брухту себе не окупає – він потребує певного обладнання та навичок і може бути небезпечним для непідготовленого користувача. Здавати деталі – найкраще рішення, яке допоможе заощадити час і простір в будинку (або на складі), а також швидко і без проблем отримати гроші.

Також читайте:   Як правильно вибрати блок безперебійного живлення?

Клієнтам «Скупки РЕК» доступні:

  • ціни не нижчі за ринкові (часто – вищі);
  • оперативна консультація й оцінка;
  • додаткові бонуси оптовикам;
  • оплата товару в день отримання;
  • всі необхідні документи;
  • актуальний прайс-лист.

Якщо радіотехніки багато, її потрібно демонтувати і складно транспортувати – є спеціальна пропозиція. Співробітники компанії розбирають, демонтують і відвозять обладнання на оцінку своїми силами.

Як отримати гроші?

З ким може бути укладено договір купівлі-продажу:

  • з громадянами України (фізособами);
  • з приватними компаніями (юрособами), що працюють в Україні;
  • і навіть з держпідприємствами.

З будь-якого населеного пункту країни радіодеталі можна надіслати до головного офісу компанії транспортною компанією «Нова Пошта».

Варіанти оформлення доставки

  • накладний платіж (вартість товару визначається продавцем самостійно – по прайсу, опублікованому на сайті в день відправки);
  • оцінка після отримання (після доставки обладнання в офіс, фахівці оцінюють його вартість і узгодять її з продавцем).

Продавець оплачує доставку товару. Отримати за нього гроші можна відразу в день отримання (до 20:00) на карту будь-якого банку України, банківський відсоток за переклад враховується.

Другий варіант отримання грошей – оплата готівкою. Щоб ним скористатися, потрібно привезти «радіохлам» на оцінку за адресою: Львів, вул. Сяйво, 12. Товар буде відразу оцінений, після цього будуть підписані необхідні документи і видані гроші.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*