ФК «Галицька здоба» – бронзовий призер «Lutsk Christmas CUP 2019» - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» – бронзовий призер «Lutsk Christmas CUP 2019»

Галицька здоба у Луцьку

З 27 по 29 грудня у Луцьку проходив новорічний турнір «Lutsk Christmas CUP 2019», в якому взяла й участь наша команда.

Після того, як напередодні підопічні Сергія Тригубця вдало відіграли матчі групового етапу (перемогли «Вікторію» – 3:2, а сьогодні лише у серії пенальті здолали «Rainbow» – 4:3, основний час цієї гри завершився нічиєю – 3:3, та поступилися «Надії» – 2:5.
), у день неділі на «пекарів» очікував двобій із ФК «Володимирівка. На кону був вихід у фінал змагань і боротьба за головний приз змагань 25000 гривень.

Як виявиться згодом, півфінал видався на славу. Інтрига у грі трималася з першої й до останньої хвилини. Досить швидко «Володимирівка» повела у рахунку – 2:0, але гравці «Галицької здоби» знайшли у собі сили не лише відігратися, а й вийти вперед.

Здавалося перемога вже була у кишені нашої команди, але завдяки грі з п’ятим польовим гравцем суперник таки зумів відігратися й перевести виявлення переможця у серію пенальті, де фортуна у цей день була не на нашій стороні.

Також читайте:   Футзал. Харківський Локомотив проходить в елітний раунд Кубка УЄФА (відео)

Поразка – 4:5 у лотереї й у втішному поєдинку «Галицька здоба» мала шанс взяти реванш за нещодавню поразку у рамках Другої ліги України від місцевого «Любарта» (2:3 – авт.) у матчі за третє місце.

Даний двобій краще розпочала наша команда, яка вже з перших хвилин використовувала тактику гри з п’ятим польовим гравцем. Не дивно, що «пекарі» швидко повели у рахунку – 2:0. Проте, як це часто відбувається в останніх матчах з нашою командою, так само швидко «червоно-жовті» зуміли пропустили необов’язкові голи.

«Любарт» вирівняв цифри на табло та не більше. Все ж останнє у цій грі слово було за «Галицькою здобою», яка перемогла – 4:2 і виборола окрім кубку за третє та медалей ще й грошову нагороду у розмірі десяти тисяч гривень. Вітаємо!!!

Тріумфатором ж турніру «Lutsk Christmas CUP 2019» стали гравці ФК «Володимирівка», які у фінальному поєдинку не відчули опору з боку ФК «Надія» – 5:1.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*