«Галицька здоба» розгромно поступилася у першому матчі Другої ліги України - Блог про Львів

«Галицька здоба» розгромно поступилася у першому матчі Другої ліги України

Поразка від  Городенки

Вчора, 6 грудня, поєдинком між ФК «Галицькою здобою» та СК «Городенка» стартував новий сезон у групі 2 (Західна зона) Другої ліги України.

Двобій у Львові викликав чималий ажіотаж серед глядачів. Те, що «пекарів» на домашніх матчах часто підтримують віддані фани відомо всім. А ось приїзд до міста Лева ультрасів з Івано-Франківської області був неочікуваним.

Тим не менше, фани обох команд влаштували справжню «перестрілку», ні на мить не замовкаючи, і команди їм віддячили результативною грою.

Розпочали гру суперники дуже обережно, немовби приглядаючись один до одного.

Першими створили небезпеку біля воріт суперника гравці «Галицької здоби». Цей Сергій Тригубець наважився на удар із-за меж штрафної, але досвідчений воротар «Городенки» Олег Орищук був на місці.

Гості відповіли небезпечним ударом від Назарія Даніва, але вже воротар «пекарів» Антон Дечнук не підвів.

А потім відбувся гол, який у подальшому багато у чому вирішив долю гри.

Йшла шоста хвилина першого тайму, коли рефері гри призначив вільний удар у наші ворота через другий пас воротарю. Гравці «Городенки» такий подарунок долі використали на всі сто відсотків. Класний розіграш завершився влучним ударом від екс-гравця «Галицької здоби» Ігоря Кушецького – 0:1.

У наступній атаці гості могли подвоїти свою перевагу в рахунку, але на цей раз Антон Денчук виграв дуель у Станіслава Паньківа.

Здавалося після пропущеного голу «Галицька здоба» мала би додати в грі, але цього не спостерігалося. Наші гравці часто нервували й фолили. Тому, не дивно, що на 18-й хвилині гості «заробили» шостий командний фол.

Головний тренер «пекарів» Сергій Тригубець тут же змінив воротаря. Місце у воротах зайняв Андрій Жук і саме він та стійка воріт не дозволили тому ж таки Ігорю Кушецькому оформити дубль.

Цей епізод на декілька хвилин розбудив нашу команду й вже Святослав Гірний чудом не зрівнює рахунок у грі.

Також читайте:   «Галицька здоба» - переможець турніру «Кубок Весни 2024»

За рахунку – 0:1 на користь СК «Городенка» команди й пішли на перерву.

Після неї малюнок гри на майданчику «Галичини» суттєво не змінився. «Галицька здоба» всіма можливими шляхами намагалася змінити рахунок у грі, але зусилля наших футзалістів були надто кволими. Склалося таке враження, що гравці нашої команди банально «перегоріли».

Перед тим, як Ігор Кушецький зробить рахунок у грі – 2:0 на користь своєї команди, міг забивати Сергій Тригубець, але Олег Орищук знову був на висоті.

Звичайно, гнані своїми фанами вперед гравці «Галицької здоби» не хотіли миритися з поразкою і після другого пропущеного голу «коуч» прийняв рішення зняти воротаря і випустити Олега Партику у футболці п’ятого польового гравця.

На жаль, ця тактика себе не виправдала і на один забитий гол у виконанні Олега Панасюка, гості відповіли аж п’ятьма, які вони забивали у пусті ворота.

Дублями у «Городенки» відзначилися: екс-гравець «Урагану», «Візи-Вторми» Андрій Сімка, Микола Липчук. Ще один гол на свій рахунок записав Назарій Данів.

Поразка – 1:7, поразка – заслужена і нашій команді є над чим задуматися перед наступними матчами, які відбудуться вже незабаром. Перший іспит – через два тижні. «Галицька здоба» знову зіграє вдома, на цей раз із добре відомим луцьким «Любартом».

ФК «Галицька здоба» – СК «Городенка» – 1:7 (0:1)

ФК «Галицька здоба»: Денчук, Жук, Панасюк, Богданов, Партика, Стефанків, Матляк, Тригубець, Гірний, Труш, Галянт, Данилевич, Васюта, Великий

СК «Городенка»: Орищук, Григорів, Липчук, Гультай, Блащук, Сімка, Валовецький, Білик, Москалик, Кушецький, Данів, Паньків

Голи: Панасюк, 30 – Кушецький, 6, 26, Сімка, 29, 40, Данів, 31, Липчук, 40, 40

Кращі гравці за версією прес-служби у складах обох команд: Антон Денчук – Ігор Кушецький

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*