Гранд ліга Львова. «Галицька здоба» розписала мирову з «Темп-Відники» - Блог про Львів

Гранд ліга Львова. «Галицька здоба» розписала мирову з «Темп-Відники»

Нічия - 2:2

Вчора, 17 грудня, у спортивному залі «Галичина» продовжилися змагання у Гранд лізі Львова. Зокрема, свій четвертий матч у змаганнях провела «Галицька здоба».

На цей раз підопічним Сергія Тригубця довелося схрестити зброю із командою «Темп-Відники».

Інтерес до цього протистояння підігрівався у першу чергу тим, що в складі «червоних» виступають гравці, які свого часу не один матч зіграли за «пекарів», а тренує екс-капітан Назар Яцишин.

До слова, перед грою довелося поспілкуватися з Миколою Лещишиним. Гравець «пекарів» відновлюється після операції й разом із батьком приїхав підтримати «червоно-жовтих». Бажаємо Колі якомога швидшого виздоровлення і повернення до складу.

Щодо гри, то з перших хвилин ініціативу захопила «Галицька здоба». По черзі Олег Панасюк та Сергй Тригубець перевірили кіпера «Темпу» Жезла, але Андрій був на місці.

Витримавши стартовий натиск «пекарів», номінальні господарі активізувалися і провели гольову атаку. Тривала третя хвилина гри, коли класний удар із-за меж штрафної вдався Олегу Лашину, з яким кіпер нашої команди Андрій Жук впоратися не зумів – 1:0.

Вже за три хвилини рахунок у матчі міг стати – 2:0, але після грубої обрізки Сергія Тригубця Руслан-Роман Майовецький чудом не переграв нашого воротаря.

Відповіли на це «пекарі» вбивчим моментом від Романа Васюти. Як 38-й номер «Галицької здоби» не забив у цьому епізоді відомо лише йому.

«Не забиваєш ти – заб’ють тобі». Це футбольне правило ніхто не відміняв.

13-а хвилина, знову провал у в обороні «Галицької здоби» і на цей раз, згадуваний вище, Майовецький своїм шансом відзначитися скористався на всі сто відсотків – 2:0.

Головний тренер нашої команди взяв хвилину перерву після чого Олег Партика з’явився на майданчику у футболці п’ятого польового гравця. Проте, якщо бути відвертим, у нас в ці хвилини нічого не виходило.

Також читайте:   Футзал. Кубок України. Фінал. Енергія 2:1 Локомотив (відео)

Тому, за рахунку – 2:0 на користь суперника й завершився перший тайм цієї гри.

Після відпочинку, нарешті, наша команда заграла так як вміє. З перших хвилин другої п’ятнадцятихвилинки гравці «Галицької здоби» увімкнули пресинг і біля воріт «Темпу» почав виникати момент за моментом. Ще за мить ігрова перевага втілилася у голи.

Відбулися вони на 17 та 19-й хвилинах, а їх авторами став не старіючий Сергій Тригубець.

2:2, до завершення гри залишалося 11 хвилин і фактично команди розпочали все спочатку.

Щоправда, згодом на двох команди зуміли створити мінімум моментів. У «червоно-жовтих» міг забивати Олег Панасюк, а у «червоних» запам’ятався удар Віталія Патуляка у стійку.

Ключовий же епізод у грі відбувся на 28-й хвилині.

Граючий тренер нашої команди Сергій Тригубець заробив необов’язкове вилучення. Рівно дві хвилини «пекарі» грали у меншості й таки зуміли здобути для себе заліковий бал.

Підсумок цьому поєдинку бойова нічия – 2:2, яка, мабуть, не задовольнила жодну з команд.

Кращі гравці у складі обох команд з версією прес-служби: Богдан Стефанків – Олег Лашин

«Темп-Відники» – «Галицька здоба» – 2:2 (2:0)

«Темп-Відники»: Жезло, Грицьків, Павлюх, Патуляк, Миколюк, Лашин, Майовецький, Цень, Кучір, Палюх

«Галицька здоба»: Денчук, Жук, Панасюк, Богданов, Партика, Стефанків, Матляк, Тригубець, Махинька, Труш, Галянт, Данилевич, Васюта

Голи: Лашин, 3, Майовецький, 13 – Тригубець, 17, 19

Попередження: Цень, 26 – Панасюк, 22, Богданов, 26, Тригубець, 26

Вилучення: Тригубець, 28 (друге попередження)

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*