У поєдинку лідерів «Галицька здоба» та «NG Metal» переможця не виявили

Святослав Гірний

Вчора, 3 грудня, у палаці спорту «Галичина» продовжилися змагання в Гранд лізі Львова. У рамках четвертого туру між собою зустрілися претенденти на чемпіонство «Галицька здоба» та «NG Metal».

До очного протистояння суперники підійшли, перебуваючи на верхівці турнірної таблиці, маючи у своєму активі по 6 залікових балів. Щоправда, «металісти» зіграли на одну гру більше.

Перш ніж перейти до огляду гри, кілька слів про організаційні моменти. Вчорашній поєдинок став справжньою окрасою не лише ігрового дня, а й, мабуть, першого кола змагань. Багато глядачів на трибунах, якісний арбітраж, інтрига з першої і до останньої хвилини гри, ну, і гра достойних суперників.

Якщо не Екстра, але, принаймні, рівню Першої ліги України, гра не поступалася.

Щодо перепитій на майданчику, то вже у першій атаці «Галицька здоба» відкрила рахунок у зустрічі. Тривала друга хвилина гри, коли Олег Панасюк пройшов по флангу, прострелив і м’яч рикошетом від гравця «NG Metal» Романа Кіндратіва залетів у сітку – 1:0.

Відігралися номінальні гості рівно через дві хвилини. Забили «металісти» після розіграшу стандарту (кутового). Автором влучного удару став Мар’ян Маринюк – 1:1.

У наступній атаці міг подвоювати рахунок Тарас Рудавець, але воротар «пекарів» Андрій Жук був на висоті.

Наступний відрізок часу краще провела наша команда. По черзі могли забивати Сергій Тригубець, Святослав Гірний, Роман Васюта, але на цей раз свої воротарські навики продемонстрував 77-й номер «NG Metal» Назар Русецький.

Також читайте:   Першому «срібному» успіху футзальної збірної України на Євро – 20 років! + ВІДЕО

На далі ж команди почали явно «сушити» гру. Моментів біля обидвох воріт було обмаль. Запам’яталися лише моменти із 5-а командними фолами у складі обидвох команд, а також вибивання двох м’ячів зі сітки одним із рефері поєдинку.

Другий тайм центрального поєдинку туру ознаменувався заміною воротаря у складі «пекарів». Сергій Іванович Тригубець не побоявся зробити заміну стража воріт і не помилився. Антон Денчук зіграв не гірше Андрія Жука.

Щоправда, початок другої половини гри запам’ятався іншим.

Класні моменти забити у складі «червоно-жовтих» втратили Микола Матляк (влучив у штангу та поперечину), Святослав Гірний (теж за номінальних гостей зіграла поперечина, а потім «Руся»), Сергій Тригубець, але не судилося.

Могла перемогти в цій грі й команда Андрія Каніцького. Під кінець гри просто вбивчі моменти мали екс-гравець «пекарів» Олександр Хлюбко та Олег Калуцький, але дивом не влучили у ворота.

Тому, нічийний рахунок у цій грі, мабуть, закономірний результат цього протистояння.

Боротьба за чемпіонство лише розпочинаєтья.

Кращі гравці в складі обидвох команд за версією прес-служби: Святослав Гірний «Галицька здоба» – Назар Русецький «NG Metal»

«Галицька здоба» – «NG Metal» – 1:1 (1:1)

«Галицька здоба»: Жук, Денчук, Шуптар, Панасюк, Богданов, Партика, Стефанків, Матляк, Тригубець, Гірний, Труш, Галянт, Васюта

«NG Metal»: Русецький. Денис, Калуцький, Кіндратів, Кольцун, Маринюк, Рудавець, Тарасович, Хавер, Хлюбко, Цюпка, Чеботарьов, Чеботарь

Голи: Кіндратів, 2 (а/г), Маринюк, 4

Попередження: Хлюбко, 8

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*