Відтепер купити квиток на проїзд у трамваї (тролейбусі) можна в автоматах на вулиці - Блог про Львів

Відтепер купити квиток на проїзд у трамваї (тролейбусі) можна в автоматах на вулиці

Купуємо квитки

Так склалися обставини, що достатньо тривалий час ваш автор не користувався львівським громадським транспортом.

Пересувався містом або на велосипеді або ж приватному авто. Прийшла її величність зима і я зрозумів, що як не крути, а користуватися «громадським» таки прийдеться.

Буквально вчора сів знову на свій улюблений електротранспорт. Перші враження – нічого тут не змінилося. Як був люд у совку, так він і залишився.

Далі сідають у салон, починаються ці кляті передавання за проїзд, купівля квитків і, зрештою, відволікання водія від його прямих обов’язків – керування транспортним засобом.

У мене зразу виникає питання, як у часи, коли вже майже всі мають гаджети, сучасні телефони, можуть ще бути прояви совку, такі як ось ці передавання за проїзд, компостери, паперові талони? Є ж мобільний рахунок, надсилаєш смс-повідомлення, приходить віртуальний квиток і нікого ти не нервуєш своїми діями.

Читав раніше, що «Львівелектротранс» хоче підняти вартість проїзду для тих людей, які купують квитки у водія. І це правильно. Людина достатньо того, що керує транспортним засобом, так ще й має видавати квитки людям, яким не вгодиш.

Також читайте:   Володимир Крупчук: "Оцінюю виступ команди "Нові імена" у першому колі змагань, як посередній"

Казали за гривню, але я би зробив ще більше. Так, аби назавжди залишити у спокої «шефа».

Але, зараз не про це. Буквально сьогодні чисто випадково побачив, що у звичайних терміналах, де можна поповнити картки, рахунок тощо з’явилася функція купівлі квитків на проїзд у трамваях та тролейбусах.

Як і у електронному варіанті, тут теж можна купити: одноразовий квиток, квиток на 90 хвилин, денний абонемент, а також проїзні картки на місяць.

Комісії автомат не бере. То ж, чому не купити «тікет» таким чи іншим чином і не мордувати себе та інших людей?

Я маю велику надію, що колись ця вся епопея з оплатою за проїзд у громадському транспорті завершиться й у Львові, нарешті, запровадять електронний квиток.

Щоправда, коли це станеться – невідомо. Але, але і ще раз але… Для цього має бути нормальний рухомий склад, нормальні автомати для купівлі «тікетів» і відсутність корків на дорогах. У Львові з цим великі проблеми.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*